Ειδήσεις απο την ΕΡΤ Τρίπολης

06:27 3/8/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Ορκίζονται νεοσύλλεκτοι οπλίτες

Οι νεοσύλλεκτοι οπλίτες της Δ’ ΕΣΣΟ 2016, θα γίνει αύριο Πέμπτη 4 Αυγούστου στην 124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης της Πολεμικής Αεροπορίας, στην Τρίπολη. Το πρόγραμμα της τελετής ορκωμοσίας σύμφωνα με την επίσημη πρόσκληση θα ξεκινήσει στις 09.30 το πρωί.

Εθελοντική αιμοδοσία στη Δημητσάνα Γορτυνίας

Οι εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Γορτυνίας σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τριπόλεως διοργανώνουν εθελοντική αιμοδοσία το Σάββατο 13 Αυγούστου

09:00-14:00 στο Κέντρο Υγείας Δημητσάνας. Σύνθημά τους, « Όλοι μαζί λοιπόν για έναν σκοπό! Ο εθελοντισμός και η αγάπη προς τον συνάθρωπο χτυπάει δυνατά στην καρδιά της Πελοποννήσου».

Φεστιβάλ γεύσης προετοιμάζουν τα παιδιά της Καρύταινας

Ένα φεστιβάλ γεύσης , το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Αυγούστου στις 20:00, στην πλατεία της Καρύταινας προετοιμάζουν τα παιδιά της Καρύταινας. Θα μαγειρέψουν , θα αυτοσχεδιάσουν, θα παίξουν μουσική , θα τραγουδήσουν και θα χορέψουν και καλούν μικρούς και μεγάλους σε ένα ταξίδι των αισθήσεων και των συναισθημάτων. Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Την οργάνωση έχει αναλάβει ο Πολιτιστικός Σύλλογος ‘ Κοινόν Καρυτινόν’ .

Δέσποινα Αρσένη

Keywords
Τυχαία Θέματα