Ειδήσεις από την ΕΡΤ Καβάλας

11:05 27/3/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Δελτίο τοπικών ειδήσεων

Καβάλα: Ενημέρωση για τις παραχωρήσεις
Ενημέρωση για τις παραχωρήσεις εκτάσεων στην χερσαία ζώνη του Λιμανιού Καβάλας από πλευράς του Υπουργείου Ναυτιλίας όπως τις ανακοίνωσε από την Καβάλα ο υπουργός, θα πραγματοποιήσει η δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα.
Θα συζητηθεί και η διοργάνωση του 6ου KAVALA AIR

SEA SHOW 2017 για το οποίο όμως αναμένονται αύριο οι τελικές αποφάσεις.
Η ανάκληση της απόφασης συγχώνευσης των 21ου και 18ου νηπιαγωγείων Καβάλας ζητά να εισαχθεί ως πρώτο έκτακτο θέμα στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η «Λαϊκή Συσπείρωση».

Καβάλα: Συνεδρίαση του Επιμελητηρίου
Συνεδριάζει σήμερα Δευτέρα το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Καβάλας στις 6.30 το απόγευμα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου. Μεταξύ των θεμάτων είναι και η συμμετοχή του Επιμελητηρίου στο πρόγραμμα BLACK SEA.

Καβάλα: Εκδήλωση για το ηλεκτρονικό έγκλημα στις συναλλαγές
Το Επιμελητήριο Καβάλας και η Ελληνική Αστυνομία – Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα «Ηλεκτρονικό Έγκλημα στις συναλλαγές», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Μαρτίου στις 5.30 το απόγευμα στο Επιμελητήριο Καβάλας.

Καβάλα: Εμβολιασμοί παιδιών στον Νέστο
Παρουσία στον δήμο Νέστο θα έχει και σήμερα τη Δευτέρα κλιμάκιο των Γιατρών του Κόσμου με παιδιάτρους, νοσηλευτές και διοικητικούς για εμβολιασμό ανασφάλιστων παιδιών κυρίως Ρομά. Οι εμβολιασμοί θα πραγματοποιηθούν στο Αγροτικό ιατρείο Πηγών από τις 9 το πρωί ως τις 2 μετά το μεσημέρι. Τα εμβόλια είναι δωρεά της Περιφέρειας Α.Μ.Θ, του Ροταριανού Ομίλου Νεάπολις και των Γιατρών του Κόσμου.

Καβάλα: Πληρωμές διατροφικού επιδόματος
Από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Καβάλας ανακοινώθηκε ότι, οι καταστάσεις πληρωμών του διατροφικού επιδόματος, για την χρονική περίοδο Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου 2017, έχουν διαβιβαστεί στον φορέα πληρωμής. Εντός των επομένων ημερών, οι δικαιούχοι θα μπορούν να παραλαμβάνουν τα χρήματα που δικαιούνται από τον τραπεζικό τους λογαριασμό που έχει δηλωθεί στην Υπηρεσία από όπου μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται για οποιαδήποτε πληροφορία.

Καβάλα: «Υπηρέτης δύο αφεντάδων»
Το Μουσικό Σχολείο Καβάλας, τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση «Υπηρέτης δύο Αφεντάδων» του Κάρλο Γκολντόνι, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα και την Τρίτη, στις 8 το βράδυ, στο Αμφιθέατρο της Νομαρχίας. «Γ. Παυλίδης» με είσοδο ελεύθερη.
Πρωταγωνιστούν οι μαθητές της Ομάδας Έκφρασης & Δημιουργίας του σχολείου, σε σκηνοθεσία Βαρβάρας Βουγιουκλή και μουσική επιμέλεια: Γεώργιου Φίτσιου.

Καβάλα: Παρουσίαση βιβλίου για τους κινηματογράφους
Το βιβλίο του Λευθέρη Κελβερίδη με τίτλο «Οι Κινηματογράφοι της Καβάλας: Οι εποχές-Οι αίθουσες-Οι άνθρωποι» παρουσιάζει η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός» σήμερα Δευτέρα 27 Μαρτίου στις 8 το βράδυ
στην αίθουσα εκδηλώσεών της. Για το βιβλίο θα μιλήσει ο Κοσμάς Χαρπαντίδης, Δικηγόρος & Συγγραφέας, ο Κομνηνός Απότας, υπεύθυνος Ιστορικού Αρχείου Δημοτικού Μουσείου Καβάλας και ο συγγραφέας.

Καβάλα: Ρεσιτάλ πιάνου
Ολοκληρώνεται τη Δευτέρα, το μίνι φεστιβάλ πιάνου του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας με Ρεσιτάλ Πιάνου του διεθνούς φήμης σολίστ Απόστολου Παληού στις 8:30 το βράδυ στην αίθουσα «Παπαϊωάννου».
Η μουσική της βραδιάς επικεντρώνεται στο ρεπερτόριο του Ρομαντισμού με έργα Σοπέν, Χαίντελ και Μπραμς.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές
Νεφώσεις με τοπικές βροχές προβλέπονται για σήμερα στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Βελτίωση αναμένεται από το απόγευμα. Οι άνεμοι πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα