Έγιναν 30 έργα μέσα σε δύο χρόνια

10:55 16/9/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Για τα έργα που έχουν ολοκληρωθεί, βρίσκονται σε εξέλιξη ή προγραμματίζονται, ενημερώθηκε ο δήμαρχος Ηρακλείου, Βασίλης Λαμπρινός, από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, Γιάννη Αναστασάκη και τους μηχανικούς της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων και Μελετών του δήμου.
Συγκεκριμένα, την περασμένη διετία ολοκληρώθηκαν τριάντα συμβασιοποιημένα έργα, δεκαέξι εκ των οποίων ενταγμένα στο ΕΣΠΑ, συνολικού προϋπολογισμού 13.886.497,53 ευρώ και δύο ακόμα νέα έργα που συμβασιοποιήθηκαν μέσα στο 2015 συνολικού ύψους 323.177,79 ευρώ.
Ικανοποιημένος

από την πορεία ολοκλήρωσης των έργων ο δήμαρχος Ηρακλείου δήλωσε: «Ολοκληρώσαμε μέσα στην περασμένη διετία μια σειρά από έργα συμβασιοποιημένα από την προηγούμενη δημοτική αρχή και το κάναμε εγκαίρως και δίχως επιπλέον κόστος για τους πολίτες. Από εδώ και εμπρός μπαίνουμε σε μια καινούργια , ακόμη πιο παραγωγική περίοδο. Οι δυσκολίες παραμένουν, ωστόσο είμαι βέβαιος ότι θα καταφέρουμε να προχωρήσουμε στην υλοποίηση των περισσοτέρων εκ των έργων που έχουμε προγραμματίσει και είναι απαραίτητα για να βελτιωθεί ουσιαστικά η καθημερινότητα των Ηρακλειωτών».

Keywords
Τυχαία Θέματα