Ε. Χριστοφιλοπούλου: Άνευ όρων παράδοση και νέα μέτρα ή ρήξη και εκλογές

20:31 24/1/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Η κυβέρνηση θα πρέπει να επιλέξει μεταξύ μιας άνευ όρων παράδοσης στους δανειστές ή μεταξύ των πρόωρων εκλογών προέβλεψε από τη Λάρισα, στο περιθώριο εκδήλωσης για την υγεία, η βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, πρώην υπουργός και υπεύθυνη των τομέων Υγείας, Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Εύη Χριστοφιλοπούλου.

Η κ. Χριστοφιλοπούλου, δήλωσε παράλληλα ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη είναι έτοιμη για εκλογές

όποτε κι αν αυτές γίνουν, ενώ για τις διεργασίες στην κεντροαριστερά τάχθηκε υπέρ της διεξαγωγής ενός ανοιχτού συνεδρίου εντός του τρέχοντος έτους, το οποίο θα αναδείξει παράλληλα από την βάση και τον αρχηγό του.

Το συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί δεν θα πρέπει να είναι ένα συνέδριο αντιπαράθεσης συσχετισμών, αλλά το συνέδριο δημιουργίας μιας κεντροαριστεράς που θα σπάσει το τεχνητό δίπολο ΝΔΣΥΡΙΖΑ που μας κρατά εντός του φαύλου κύκλου των μνημονίων και θα κατακτήσει τον ζωτικό χώρο που κατέλαβε από την κεντροαριστερά ο ΣΥΡΙΖΑ, υπογράμμισε η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, η οποία πρόσθεσε για τις διαπραγματεύσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη ότι ή θα φέρουν νέα σκληρά μέτρα ή θα οδηγήσουν σε ρήξη με τους δανειστές και σε εκλογές.
Στην εκδήλωση της «Δημοκρατικής Συμπαράταξης» για την υγεία παρέστη και ο βουλευτής του «Ποταμιού» στη Λάρισα Κώστας ΜπαργιώταςΓια τα θέματα της υγείας η κ. Χριστοφιλοπούλου ξεκαθάρισε ότι την τελευταία διετία το ΕΣΥ έχει αφεθεί στην τύχη του και τόνισε ότι είναι του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης να το αναδιαρθρώσει, αφού πρόκειται για έναν από τους πιο αποδεκτούς θεσμούς που ιδρύθηκαν επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ.

Στην εκδήλωση για τα θέματα υγείας, παρευρέθηκε εκτός από στελέχη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και του ΠΑΣΟΚ και ο βουλευτής του Ποταμιού Κώστας Μπαργιώτας, ενώ εκτός από την κ. Χριστοφιλοπούλου μίλησαν οι κκ. Γιάννης Τούντας, μέλος της τριμελούς γραμματείας των Κινήσεων Πολιτών για τη Σοσιαλδημοκρατία, καθηγητής Κοινωνικής Ιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και πρώην πρόεδρος του ΕΟΦ και Νίκος Πολύζος, καθηγητής Διοίκησης και Οργάνωσης Υπηρεσιών Υγείας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου και πρώην Γ.Γ. του Υπουργείου Υγείας.

Keywords
Τυχαία Θέματα