Δυτική Μακεδονία: Αθλητικά

11:24 26/5/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Δυτική Μακεδονία: Αποτελέσματα 4ης αγωνιστικής μπαράζ ανόδου στη Γ΄ εθνική

Για την 4η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου στη Γ΄ εθνική κατηγορία, ο Μακεδονικός Φούφα νίκησε χθες εκτός έδρας τον Μέγα Αλέξανδρο Καλλιθέας με 1-0 και η ΑΕΠ Βατολάκκου επικράτησε του Μακεδονικού Αγίου Παντελεήμονα με 2-1. Στη Βαθμολογία ο Μακεδονικός Φούφα έχει 10 βαθμούς, η ΑΕΠ Βατολάκκου 7, ο Μακεδονικός Αγίου Παντελεήμονα 4 και ο Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας 1.

Γρεβενά: Στα 7,98 μ. ο Μίλτος

Τεντόγλου

Στα 7,98 μέτρα «πέταξε» χθες (25/5/2016) στο μήκος ο 18χρονος αθλητής της Γυμναστικής Ένωσης Γρεβενών Μίλτος Τεντόγλου, που καταρρίπτει τον ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Η επίδοση αυτή όμως δε μετρά ως πανελλήνιο ρεκόρ εφήβων, που κατέχει ο Λούης Τσάτουμας από το 2001 και είναι το 7,93 μ., καθώς επικρατούσε ευνοϊκός άνεμος (+2,20). Το άλμα αυτό έγινε στα «Αχίλλεια 2016», που αναβίωσαν στα Γρεβενά μετά από τρεις δεκαετίες και μάλιστα ο Μίλτος Τεντόγλου, που πέρυσι βγήκε 5ος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην κατηγορία παίδων, αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο φίλαθλο κοινό των Γρεβενών. Στις 15 Απριλίου ο νεαρός άλτης έκανε επίδοση στα 7.89 μ. στους τελικούς του σχολικού πρωταθλήματος, πετυχαίνοντας την κορυφαία μέχρι στιγμής επίδοση στην κατηγορία των εφήβων στην Ευρώπη.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης

Κοζάνη: Αγώνας Αγάπης

Ο 10ος αγώνας Αγάπης διοργανώνεται από τον Σύλλογο Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Κοζάνης, όπως κάθε χρόνο. Ο Φιλανθρωπικός Αγώνας είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί την Παρασκευή 27 Μαΐου, με τους Παλαίμαχους της Κοζάνης να αντιμετωπίζουν τους Φίλους Ζαγοράκη. Έτσι στην πόλη της Κοζάνης θα βρεθούν οι Θοδωρής Ζαγοράκης, Άγγελος Χαριστέας, Παντελής Καφές και πολλοί ακόμα γνωστοί ποδοσφαιριστές του πρόσφατου αλλά και του μακρινού παρελθόντος.Τα έσοδα θα διατεθούν στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Κοζάνης, ενώ η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 27 Μαϊου 17:30 στο ΔΑΚ Κοζάνης.

The post Δυτική Μακεδονία: Αθλητικά appeared first on ert.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα