Δυτική Μακεδονία: 43ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή

09:46 31/8/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Με σύνθημα «Το μέλλον δεν θα έρθει από μόνο του, εάν δεν πάρουμε μέτρα και εμείς», συνεχίζεται και στη Δυτική Μακεδονία, το 43ο Φεστιβάλ της ΚΝΕ – Οδηγητή, με πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες και με την παρουσίαση της πολιτικής πρότασης του ΚΚΕ και τις θέσεις της ΚΝΕ. Το πρόγραμμα των φεστιβαλικών εκδηλώσεων στη Δυτική Μακεδονία συνεχίζεται σήμερα Πέμπτη

31 Αυγούστου στην Πτολεμαϊδα, με ομιλία από τον Γιάννη Βήττα, Μέλος του Γραφείου της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ και Λαϊκό Γλέντι με τους: Δημήτρη Κιτσιούλη Μπουζούκι- Φωνή, Κατερίνα Τσιάρα Φωνή, Φώτη Παπά Κιθάρα – Φωνή, Παναγιώτη Αμεξίζογλού Κιθάρα, Δημήτρη Ίτσκο Κρουστά.

Την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου, οι εκδηλώσεις του φεστιβάλ θα μεταφερθούν στην Καστοριά και στα Γρεβενά και το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου στα Σέρβια, όπου θα πραγματοποιηθεί ομιλία από τον Μανώλη Θεοδωρίδη Γραμματέα της Κομματικής Οργάνωσης Βάσης Σερβίων και Λαϊκό Γλέντι με τους Δώρα Δημαράκη -Φωνή, Κώστα Αντάρα –Κιθάρα, Αντώνη Μπέλτσιο Μπουζούκι. Οι δύο τελευταίες εκδηλώσεις του φεστιβάλ θα διεξαχθούν ην Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου στην Φλώρινα και την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου στην Κοζάνη.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΗ: Αντώνης Μαυρίδης

Keywords
Τυχαία Θέματα