Δημήτρια 2016: ο Παύλος Παυλίδης και οι B-Movies στο Principal

12:44 21/10/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Ο Παύλος Παυλίδης & οι B-movies επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη και εμφανίζονται στην τελευταία συναυλίαν 51ων Δημητρίων το Σάββατο 22 Οκτωβρίου στο Principal.

Ηγετική μορφή της εναλλακτικής μουσικής σκηνής ο Παύλος Παυλίδης καταφέρνει χρόνια τώρα να διαιρεί τον πόνο και να πολλαπλασιάζει τη χαρά, που έλεγαν και οι παλιοί. Και κάθε που αφυπνίζει και κάθε που

παρηγορεί. Και κάθε που αντιστέκεται και κάθε που επιτίθεται. Μοναχά με τη μουσική! Με νέο album μέσα στο 2016 με τίτλο “Μια Πυρκαγιά Σ’Ένα Σπιρτόκουτο” που κυκλοφόρησε στις αρχές Απριλίου από την Inner Εar και με τις μέχρι τώρα κριτικές να το κατατάσσουν σαν ένα από τα καλύτερα τους, θα μας παρουσιάσουν ένα ανανεωμένο πρόγραμμα βασισμένο σε όλη την μουσική πορεία του αγαπημένου τραγουδοποιού από τα Ξύλινα Σπαθιά μέχρι και το σήμερα.

Δράση συλλογής γάλακτος

Όσοι βρεθούν στη συναυλία του Παύλου Παυλίδη, καλούνται να προσφέρουν προαιρετικά συσκευασίες συμπυκνωμένου και μακράς διαρκείας γάλακτος, με στόχο την κάλυψη των αναγκών των ωφελουμένων του Κέντρου Ημερήσιας Υποδοχής Αστέγων, σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης και την Μ.Κ.Ο. PRAKSIS. Η δράση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος «Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας στον Δήμο Θεσσαλονίκης».

Ώρα έναρξης : 22:00 (οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00
Τιμές εισιτηρίων: 11€ (προπώληση), 13€ (ταμείο)
Εισιτήρια προπωλούνται στο Εκδοτήριο στην Αριστοτέλους, Ticket House, Stereodisc, Rover & Viva.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα