Δημ. Σκαρτσογιάννης: «Δεν τηρούνται οι όροι για τον Λίβα»

18:26 4/1/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Δεν διαπιστώθηκε μέχρι σήμερα στις αυτοψίες που διενήργησε η τοπική δασική υπηρεσία στην περιοχή του Λίβα ότι τηρούνται οι επτά όροι του πρωτόκολλου εγκατάστασης του εξοπλισμού της ενδιάμεσης λύσης που έχει υπογραφεί από τον πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ και τον Διευθυντή της δασικής υπηρεσία Δ. Σκαρτσογιάννη.

Σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ Ζακύνθου ο δασάρχης Δ. Σκαρτσογιάννης αποκάλυψε ότι έχει αποστείλει υπόμνημα προς την Αποκεντρωμένη Διοίκηση με το οποίο ενημερώνει την υπηρεσία για την μη υλοποίηση των εργασιών

του πρωτοκόλλου προκειμένου να λάβει σχετικές εντολές . Από τους όρους που προβλέπονται για την λειτουργία της επεξεργασίας των σκουπιδιών στην περιοχή ήταν η ταυτόχρονη με τις εργασίες της περιοχής , αναδάσωση 80 περίπου στρεμμάτων στο Παντοκράτορα.

Σύμφωνα με τους όρους της εγκατάστασης , εάν δεν γίνουν οι απαραίτητες εργασίες η δασική υπηρεσία μπορεί να προβεί σε ανάκληση του πρωτοκόλλου.

Μιλώντας στην τηλεόραση της ΕΡΤ σήμερα το πρωί ο πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ Π. Μυλωνάς εκτίμησε ότι το επόμενο 15πενθημερο θα λειτουργεί ο εξοπλισμός της ενδιάμεσης λύσης των απορριμμάτων, παρότι δεν κατέστη δυνατόν η λήψη τηλεοπτικών πλάνων από το Λίβα και της λειτουργίας του εξοπλισμού , ο οποίος παρουσίαζε μικρό -προβλήματα όπως παραδέχτηκε ο πρόεδρος του φορέα.

Ρεπορτάζ: Π.Πομόνης

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα