Διημερίδα για την προώθηση του τουρισμού Υγείας

11:22 19/1/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Διημερίδα, που στόχο έχει την ανάπτυξη του τουρισμού υγείας στην Κρήτη, ξεκινά σήμερα το απόγευμα στο Επιμελητήριο Ηρακλείου. “Τουρισμός Υγείας – Τουρισμός Κρήτης” είναι το θέμα της εκδήλωσης που πραγματοποιούν οι Ιατρικοί Σύλλογοι του νησιού με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης.
Η διημερίδα γίνεται με την αιγίδα της ΚΕΔΕ και του Πανελλήνιου Ιατρικού

Συλλόγου. Εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης, της δημόσιας και ιδιωτικής υγείας, του τουρισμού, της οικονομίας αλλά και παραγωγικών τάξεων θα αναφερθούν στις δυνατότητες, που υπάρχουν στο νησί, για την ανάπτυξη του θεματικού ιατρικού τουρισμού.
Το πρόγραμμα της διημερίδας παρουσίασαν ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου Χάρης Βαβουρανάκης και ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος για θέματα Υγείας Λάμπρος Βαμβακάς. Όπως είπε ο κ. Βαμβακάς: «Η Κρήτη έχει μεγάλα περιθώρια ανάπτυξης και του ιατρικού τουρισμού, διαθέτει άξιο επιστημονικό-ιατρικό προσωπικό, και θα επιφέρει οικονομική, κοινωνική ανάπτυξη στο τόπο, νέες θέσεις εργασίας, βελτίωση των δομών υγείας και ευρύτερα του τουρισμού στο νησί μας».
Από την πλευρά του ο κ. Βαβουρανάκης εξέφρασε την πεποίθηση ότι » με όραμα και προγραμματισμό μπορούμε να αξιοποιήσουμε το άριστο ιατρικό δυναμικό του νησιού, να ενεργοποιήσουμε όλες τις παραγωγικές δυνάμεις, να δώσουμε το μήνυμα ότι μπορούμε να αλλάξουμε τη ροή του τουρισμού στην Κρήτη και να δώσουμε ανάπτυξη μέσα από ένα θεματικό τουρισμό, που αφορά τον Ιατρικό τουρισμό, τον τουρισμό υγείας».

Keywords
Τυχαία Θέματα