Διακομματική επιτροπή στην Αθήνα για το κλείσιμο του Α.Τ.Λεβιδίου

10:15 30/9/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

«Η κυβέρνηση θα μας ακούσει, είτε θέλει, είτε δε θέλει». Αυτό δήλωσε, χθες το μεσημέρι στην ΕΡΤ Τρίπολης (101.5 fm) o δημοτικός σύμβουλος κ. Παναγιώτης Παπαχρόνης, μιλώντας για το θέμα της συγχώνευσης-ενσωμάτωσης του Αστυνομικού Τμήματος Λεβιδίου και με αφορμή συγκέντρωση κατοίκων και φορέων που έγινε πρόσφατα στο Λεβίδι.

Και συνέχισε:»Είμαστε όλοι σε ενεργοποίηση. Πραγματοποιούμε ενημέρωση για το θέμα και θα στείλουμε διακομματική επιτροπή στο αρμόδιο Υπουργείο, ώστε να υπάρξει συζήτηση γύρω απ’ το θέμα».

Ο κ. Παπαχρόνης, κατέληξε ως εξής:» Οι αρμόδιοι δεν έχουν λάβει υπόψη έναν σημαντικό δείκτη. Άλλο τα γεγονότα και άλλο τα συμβάντα. Το τμήμα είναι απαραίτητο για την περιοχή. Δεν καταβάλει μίσθωμα. Τώρα, πώς θα γίνει η αστυνόμευση; Με τις αποστάσεις που αυξάνονται, αυξάνεται και το κόστος. Το κόστος της καθημερινότητας των πολιτών θα εκτοξευθεί. Το κλείσιμο του Τμήματος θα πλήξει και την ανάπτυξη». Για το θέμα του Αστυνομικού Τμήματος Λεβιδίου, μίλησε σήμερα το πρωί στην ΕΡΤ Τρίπολης και η δημοτική σύμβουλος κ. Μαρία Εικοσιδέκα.

Keywords
Τυχαία Θέματα