Διαφήμιση του ποδοσφαίρου

21:37 15/10/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Σε έναν αγώνα που ήταν μια πραγματική γιορτή και διαφήμιση του Σερραϊκού ποδοσφαίρου η Ελπίδα Σκουτάρεως αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 2-2 με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου.

Ένα Σερραϊκό ντέρμπι που τα είχε όλα εκτός από νικητή, τέσσερα γκολ, ένα δοκάρι, πολλές χαμένες ευκαιρίες, πολλούς φιλάθλους στις εξέδρες και το πιο σημαντικό, παράγοντες, προπονητές και παίκτες να αποχωρούν αγκαλιασμένοι από το Δημοτικό γήπεδο Σερρών.

Οι αρχηγοί Πασχαλούδης και Τάκας με τους διαιτητές από τη Θεσσαλονίκη

Ο αγώνας ξεκίνησε με

τον καλύτερο τρόπο για την Ελπίδα Σκουτάρεως που προηγήθηκε με 2-0 στα 18 πρώτα λεπτά αλλά ο Απόλλων Παραλιμνίου βρήκε τα ψυχικά και αγωνιστικά αποθέματα και ισοφάρισε σε 2-2 πριν ολοκληρωθεί το σαρανταπεντάλεπτο. Μάλιστα η ομάδα του Παύλου Δημητρίου ξεκίνησε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο, έχασε ευκαιρίες και είχε δοκάρι με τον «δαιμόνιο» Ματίγια Τάντιτς που σε ακόμα ένα παιχνίδι ήταν εντυπωσιακός και εξέθεσε αυτούς που δεν τον κράτησαν στον Πανσερραϊκό. Οι αλλαγές του Απόστολου Στύλλου έδωσαν τη δυνατότητα στην ομάδα του να ισορροπήσει το παιχνίδι κυρίως με την είσοδο του Δημήτρη Στεφανίδη.

Εικόνες γιορτής έχουν δημιουργήσει στα παιχνίδια της ομάδας τους οι παράγοντες της Ελπίδας Σκουτάρεως

Το φιλμ του αγώνα:

9ο Σέντρα του Μουτεσίδη από τα δεξιά, ο Γαϊδαρτζής έκανε την προβολή στο πρώτο δοκάρι, μπλόκαρε ο Ταταρίδης.

10ο ΓΚΟΛ! 1-0! Εκτέλεση φάουλ του Καπετάνου από τα δεξιά, ο Αλέξανδρος Πασχαλούδης με κεφαλιά μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ.

13ο Μετά από πάσα του Μίνγκα, ο Ζυγκερίδης έκανε σουτ αλλά ο Γουναρίδης απέκρουσε την μπάλα.

15ο Σουτ του Πολυζωϊδη, η μπάλα πέρασε άουτ.

Ο Νέστωρας Στεφανίδης έτοιμος να κάνει το 2-0

18ο ΓΚΟΛ! 2-0! Εξαιρετική πάσα από τον Καπετάνο, ο Νέστωρας Στεφανίδης μπήκε στην περιοχή, υπήρξε επαφή και ανατροπή σύμφωνα με τον διαιτητή από τον Μερεσιώτη, έδωσε το πέναλτι, το εκτέλεσε ο Στεφανίδης και 2-0.

27ο Εκτέλεση φάουλ του Μουτεσίδη από τα δεξιά, ο Γαϊδαρτζής έκανε την καρφωτή κεφαλιά από καλή θέση, αλλά ο Ταταρίδης με εντυπωσιακή επέμβαση κράτησε το μηδέν.

Για πρώτη φορά ο Παύλος Δημητρίου κάθισε στον πάγκο των φιλοξενουμένων στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών

29ο Μακρινό σουτ του Τάκα άουτ.

35ο Σουτ του Μίνγκα άουτ.

39ο ΓΚΟΛ! 2-1! Ο Τάντιτς έκανε εξαιρετική προσπάθεια, μπήκε στην περιοχή, ανατράπηκε από τον Κωφοκώτσιο, ο διαιτητής υπέδειξε το πέναλτι. Ο Δημήτρης Γαϊδαρτζής το εκτέλεσε, νίκησε τον Ταταρίδη πετυχαίνοντας το 5ο φετινό του τέρμα (77ο στη Γ εθνική).

44ο ΓΚΟΛ! 2-2! Σέντρα σουτ του Ρούμπου προς την περιοχή, η μπάλα κόντραρε σε σώματα παικτών, ο Τάσος Δέντσας έκανε την προβολή, η μπάλα πήρε μια ψηλοκρεμαστή τροχιά και κατέληξε στα δίχτυα του Ταταρίδη.

Κράμερ εναντίον Κράμερ. Ο πρόεδρος της Ελπίδας Σκουτάρεως Φώτης Κεραμάρης με τον ξάδελφο του και πρόεδρο του Απόλλωνα Παραλιμνίου Δημήτρη Κεραμάρη πριν τον αγώνα.

49ο Νέα ωραία προσπάθεια του Τάντιτς και πάσα προς τον Ναλμπάντη που σούταρε, αλλά πετάχτηκε στην πορεία της ο Μουσικάκης και παραχώρησε κόρνερ.

58ο ΔΟΚΑΡΙ! Ακόμα μια «χορευτική φιγούρα» του Ματίγια Τάντιτς που απελευθερώθηκε από το μαρκάρισμα του Γεωργιάδη, έκανε το σουτ αλλά η μπάλα βρήκε το δεξί δοκάρι και στην επαναφορά ο Μουτεσίδης από κοντά έστειλε την μπάλα άουτ.

67ο Σέντρα του Ρούμπου, ωραία κεφαλιά του Ναλμπάντη στο πρώτο δοκάρι, η μπάλα άουτ.

68ο Σέντρα προς το Νέστωρα Στεφανίδη ο Γουναρίδης τον νίκησε στον αέρα και μπλόκαρε την μπάλα.

92ο Γύρισμα του Τσομαχασβίλι, σουτ του Μουτεσίδη άουτ.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γκορτσιλάς – Παπαδόπουλος Ηλ. – Αϊναλής (Μακεδονίας)

Η ενδεκάδα της Ελπίδας Σκουτάρεως

ΕΛΠΙΣ ΣΚΟΥΤΑΡΕΩΣ(Απόστολος Στύλος): Ταταρίδης, Γεωργιάδης Σ., Γεωργιάδης Δ. (48ο λ.τ Σαϊνατούδης), Κωφοκώτσιος, Μουσικάκης, Πασχαλούδης(60ο Δαγκούλης), Ζυγκερίδης(78ο Παπαβασιλείου), Κεχαγιάς, Στεφανίδης Ν., Καπετάνος(67ο Στεφανίδης Δ.), Μίνγκας

Η ενδεκάδα του Απόλλωνα Παραλιμνίου

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ(Παύλος Δημητρίου): Γουναρίδης, Πολυζωίδης(65ο Λιάρας), Τάκας(86ο Φιλέντας), Κουτζαβασίλης, Δέντσας, Μερεσιώτης, Μουτεσίδης, Ρούμπος(72ο Στεργίου), Γαϊδαρτζής, Ναλμπάντης(68ο Τσομαχασβίλι), Τάντιτς.

Ο κόσμος στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών

Ο Βέλγος (γιος εκ των επενδυτών του Πανσερραϊκού) πήρε μια γεύση από αγώνα Γ εθνικής.Ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης, ο πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ Μαργαρίτης Χατζημαργαρίτης και ο υποψήφιος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βασίλης ΚαλαϊτζίδηςΟ πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών (και εκ νέου υποψήφιος) Χρήστος Μέγκλας παρακολούθησε το παιχνίδι με τον υποψήφιο του συνδυασμού του Στάθη Ζαπρίδη και τον προπονητή της ομάδας του Λεωνίδα ΜεταλλίδηΟ πρόεδρος της ΕΠΣ Σερρών Αθανάσιος Χατζηπαντελής με τον Β Αντιπρόεδρο της Ένωσης Κώστα ΝταούδηΟ αγωνιστικός χώρος του Δημοτικού γηπέδου Σερρών που τις τελευταίες μέρες είναι στην… επικαιρότητα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 3ης αγωνιστικής

ΑΕ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ-Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΡΠΕΡΗΣ 2-1

Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ-ΔΟΞΑ ΝΕΟΥ ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ 4-0

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ-ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ 1-3

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ-ΑΕΤΟΣ ΟΡΦΑΝΟΥ 1-0

ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ-AΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ 0-0

ΕΛΠΙΣ ΣΚΟΥΤΑΡΕΩΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ 2-2

Keywords
Τυχαία Θέματα