Δέσμευση Τσίπρα για την κατασκευή δημοτικού σχολείου στον Εύοσμο

14:14 10/5/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Τη διαβεβαίωση ότι στις αρχές του 2018 θα ξεκινήσει η κατασκευή του 25ου δημοτικού σχολείου Ευόσμου έδωσε σήμερα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στον δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου, Πέτρο Σούλα, σε συζήτηση που είχαν οι δύο άνδρες. Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο κ. Τσίπρας στον δήμαρχο Κορδελιού- Ευόσμου, οι διαδικασίες επιταχύνονται προκειμένου στις αρχές του 2018 να ξεκινήσει η ανέγερση του 25ου Δημοτικού Σχολείου που

βρίσκεται άνωθεν του περιφερειακού, δίνοντας ανάσα στο πρόβλημα σχολικής στέγης που αντιμετωπίζει η μαθητική κοινότητα της νεόδμητης αυτής περιοχής.

Την ικανοποίηση του για την εξέλιξη αυτή, η οποία αποτελεί το επιστέγασμα της στενής συνεργασίας που έχει τους τελευταίους μήνες η δημοτική αρχή με την επικεφαλής του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη, Κατερίνα Νοτοπούλου, εξέφρασε ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου.

“Εκφράζουμε την ικανοποίησή μας για τη διαβεβαίωση του Πρωθυπουργού αναφορικά με την κατασκευή του 25ου δημοτικού σχολείου Ευόσμου. Βέβαια το πρόβλημα της σχολικής στέγης στο δήμο μας δεν λύνεται ούτε με ένα, ούτε με δύο, ούτε με πέντε καινούρια σχολικά κτίρια. Ωστόσο είναι ενθαρρυντικό το γεγονός ότι επιτέλους μετά από 10 χρόνια δρομολογούνται λύσεις για το μεγάλο αυτό πρόβλημα που ταλαιπωρεί χιλιάδες οικογένειες στο δήμο μας” δήλωσε ο δήμαρχος Κορδελιού-Ευόσμου.

Keywords
Τυχαία Θέματα