Δεύτερη μέρα εργασιών για το 11ο Συνέδριο της ΝΔ (video)

11:07 17/12/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Με μεγάλη συμμετοχή από συνέδρους, φορείς, κοινωνικές και επαγγελματικές ομάδες συνεχίζονται για δεύτερη ημέρα οι εργασίες του 11ου Συνεδρίου της ΝΔ που πραγματοποιείται στον εκθεσιακό χώρο Metropolitan Expo, στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος». Οι εργασίες θα κλείσουν το μεσημέρι με ομιλία

του Κυριάκου Μητσοτάκη, όπου θα καθοριστεί το προγραμματικό πλαίσιο του κόμματος.

«Είμαστε έτοιμοι να αλλάξουμε την Ελλάδα», διαμήνυσε χθες ο πρόεδρος της ΝΔ, ενώ εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση και έκανε άνοιγμα στο Κίνημα Αλλαγής και το Ποτάμι, οι επικεφαλής των οποίων έδωσαν το παρόν στο συνέδριο.

«Η μεγάλη πολιτική αλλαγή έρχεται, το ρολόι μετρά αντίστροφα για να φύγει η χειρότερη κυβέρνηση από την μεταπολίτευση, ανέφερε ο κ.Μητσοτάκης, κάνοντας λόγο για μία φαύλη τριετία του διχασμού, της δημαγωγίας και του λαϊκισμού».

«Αντίστροφη μέτρηση για εκλογές»- Τα μηνύματα από το συνέδριο της ΝΔ (video)

Στην ανάγκη διαλόγου «μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων παρά τις δομικές διαφορές τους», αναφέρθηκε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Ρήγας, στον χαιρετισμό του.

«Λέμε ναι στην εθνική συνεννόηση και όχι σε πολιτικά μέτωπα που διχάζουν», τόνισε η Φώφη Γεννηματά.

«Είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρετε και θα συναντηθούμε», είπε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

«Ιδεολογικές παρωπίδες» καταλόγισε στον Κυριάκο Μητσοτάκη η κυβέρνηση, ενώ για κακή παράσταση μίλησαν οι ΑΝΕΛ.

Το Κοινωνικό Συνέδριο – Παράλληλες Εκδηλώσεις

Ταυτόχρονα πραγματοποιείται και το κοινωνικό συνέδριο του κόμματος με παράλληλες εκδηλώσεις. Συγκεκριμένα:

11:30-13:00 Αίθουσα C1: «Ο αθλητισμός ως εργαλείο κοινωνικής συνοχής». Διοργανώνεται από την Γραμματεία Σχέσεων Κοινωνίας-Κόμματος.
11:30-13:00 Αίθουσα C2: «Άμεσες δράσεις για τα άτομα με αναπηρία για ποιότητα ζωής και κοινωνική ένταξη». Διοργανώνεται από την Γραμματεία Κοιν. Δικτύων & Ειδικών Πληθυσμιακών Ομάδων.

ΠΗΓΗ:ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σχετικές ειδήσεις:

Κριτική κυβέρνησης – κομμάτων στην ομιλία του Κ.Μητσοτάκη (video)Μητσοτάκης στο 11ο Συνέδριο της ΝΔ: Είμαστε έτοιμοι να αλλάξουμε την Ελλάδα (video)Ξεκινά το Συνέδριο της ΝΔ- Τι δήλωσαν Καραμανλής – Σαμαράς (video)
Keywords
Τυχαία Θέματα