Δευτέρα 10 Ιουνίου

09:07 10/6/2013 - Πηγή: ΕΡΤ
Ακολουθεί το πρόγραμμα των συνεντεύξεων Τύπου, ομιλιών και συναντήσεων της ημέρας:10:00 Ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας θα ενημερώσει τους δημοσιογράφους για τα αποτελέσματα προϋπολογισμού πενταμήνου.
10:30 Συνάντηση του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα με τους επικεφαλής της τρόικας.
11:00 Κορύφωση των εκδηλώσεων μνήμης για τα 69 χρόνια από τη σφαγή του Διστόμου με μνημόσυνο των σφαγιασθέντων από τα Γερμανικά
Στρατεύματα Κατοχής. Θα παραβρεθεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας και ο Γ.Γ. της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.
11:00 Σύσκεψη με θέμα τον σχεδιασμό & τη δράση πολιτικής προστασίας αντιμετώπισης κινδύνων λόγω δασικών πυρκαγιών παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος Στ. Καλαφάτη, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας, στη Λάρισα.
Ανακοίνωση του δείκτη βιομηχανικής παραγωγής για τον Απρίλιο καθώς και του εθνικού και του εναρμονισμένου δείκτη τιμών καταναλωτή για τον Μάιο από την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛ.ΣΤΑΤ.).
15:00 Σύσκεψη στα γραφεία της ΟΛΜΕ, με πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας όλων των φορέων της εκπαιδευτικής κοινότητας όλων των βαθμίδων και της ΑΣΓΜΕ. Επίσης θα κληθεί και η ΠΟΕΟΤΑ. Στόχος ο συντονισμός ενεργειών και κινητοποιήσεων για εργασιακά, απολύσεις και εκπαιδευτικά ζητήματα.
15:30 Άφιξη του πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου και πρώην προέδρου του Eurogroup Ζαν - Κλωντ Γιούνκερ στην Αθήνα. Θα τον υποδεχτεί ο Πρωθυπουργός.
16:00 Συζήτηση στην ολομέλεια της Βουλής του σχεδίου νόμου του υπ. Ανάπτυξης για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά
16.00 Συνάντηση της τρόικας με τον υπ. Εσωτερικών Α. Μανιτάκη

19:00 Διάλεξη του Ζαν - Κλωντ Γιουνκέρ στο Μέγαρο Μουσικής με θέμα «Ευρώ: απολογισμός και προοπτικές»
19:30 Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα μιλήσει σε συγκέντρωση του Δυτικού Τομέα της Κ.Ο. Αττικής του ΚΚΕ με θέμα την ανεργία, στην πλατεία των Αγ. Αναργύρων
19:30 O πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ, Αλέξης Τσίπρας θα παρουσιάσει τις θέσεις του κόμματος, για ένα νέο Δημόσιο Τομέα, τη Δημόσια Διοίκηση και Αυτοδιοίκηση σε εκδήλωση, στο Ναύπλιο.
20:00 Παρουσίαση στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής του πορίσματος του ΣΔΟΕ, για την περιουσιακή κατάσταση των συγγενών του Γιώργου Παπακωνσταντίνου των οποίων τα ονόματα είχαν απαλειφθεί από τη λίστα Λανγκάρντ.
Ανακοίνωση του σχεδίου της κυβέρνησης για την εθελούσια έξοδο των δημοσίων υπαλλήλων
Συμμετοχή του αναπλ. υπουργού Ανάπτυξης Στ. Καλογιάννη στις εργασίες του Συμβουλίου των Υπουργών Μεταφορών στης ΕΕ στις Βρυξέλλες.
Keywords
Τυχαία Θέματα