Χρ. Σπίρτζης: Η κυβερνητική συνοχή δεν κινδυνεύει

11:53 27/11/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Η κυβερνητική συνοχή όχι μόνο δεν κινδυνεύει, αλλά θωρακίζεται κάθε μέρα, τονίζει σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ- ΜΠΕ ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης, με αφορμή τη σημερινή συζήτηση στη Βουλή για την υπόθεση της πώλησης των βλημάτων στην Σαουδική Αραβία.

Όπως τονίζει ο κ. Σπίρτζης «τις περισσότερες φορές που καταγγέλλει η αντιπολίτευση, αναφερόμαστε είτε σε γελοιότητες είτε σε στημένες επικοινωνιακές ιστορίες. Τα γνωστά fake

news των επικοινωνιακών επιτελείων που, ιδιαίτερα σήμερα, θέλουν να καλύψουν τις καθημερινές και συγκλονιστικές αποκαλύψεις που αφορούν την αντιπολίτευση και τα στελέχη της».

Αναφερόμενος στο θέμα των πλημμυρών στη δυτική Αττική, ο υπουργός Υποδομών τόνισε ότι «κοροϊδεύει και λαϊκίζει» όποιος αναζητά ευθύνες στην περιφερειάρχη και τη δήμαρχο, όταν έχουμε τέτοια γεγονότα και προσθέτει: «ο κ. Μητσοτάκης την ώρα που είχαμε νεκρούς συμπολίτες μας, γνωρίζοντας τα πάντα, ακόμη και το ότι δεν υπάρχουν ούτε τυπικά αρμοδιότητες στο Υπουργείο, αναρωτήθηκε γιατί δεν επέστρεψα από επίσημη επίσκεψη στην Αμερική. Όταν χάνονται συμπολίτες μας, από φυσικές καταστροφές, είναι ώρα θλίψης, σκέψεων και αναστοχασμού όλων. Αυτή είναι η απάντηση στους λαϊκιστές της ΝΔ και στον κ. Μητσοτάκη, που έχουν την ευθύνη ως παράταξη για το σύνολο του πολεοδομικού χάους, της ανυπαρξίας χωροταξικού σχεδιασμού και της ελλιπούς αντιπλημμυρικής θωράκισης της χώρας».

Σχετικά με το πρόσφατο ταξίδι του στην Αμερική και την προοπτική επενδύσεων στην Ελλάδα, ενώ σε ό,τι την εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου ξεκαθαρίζει ότι στόχος του Υπουργείου είναι να «κλείσουν οι μπάρες τέλη Δεκεμβρίου».

Για τις εξελίξεις στην Κεντροαριστερά, ο κ. Σπίρτζης εύχεται να επικρατήσουν οι αντιλήψεις που είναι υπέρ της συνεργασίας των προοδευτικών δυνάμεων» λέει.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σπίρτζης,spirtzis