Χρ. Μίνγκας: Επιστροφή μετά από δέκα χρόνια για την Ελπίδα Σκουτάρεως

00:38 5/9/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Μια ακόμα ηχηρή μεταγραφή πραγματοποίησε η Ελπίδα Σκουτάρεως που έντυσε στα «πράσινα» τον Χρήστο Μίνγκα.

Η Σερραϊκή ομάδα μετά τις προσθήκες των Κώστα Καπετάνου και Νέστωρα Στεφανίδη πρόσθεσε στο ποιοτικό ρόστερ της και τον Χρήστο Μίνγκα. Ο 33χρονος μεσοεπιθετικός επιστρέφει στις Σέρρες μετά από μια δεκαετία για να ξανά αγωνιστεί στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών αλλά με τη φανέλα της Ελπίδας Σκουτάρεως.

Στην ενδεκάδα του Πανσερραϊκού το καλοκαίρι
του 2005 σε φιλικό παιχνίδι με τον Ηρακλή

Ο Χρήστος Μίνγκας που ουσιαστικά ποδοσφαιρικά ανδρώθηκε στον Πανσερραϊκό (19 χρονών φόρεσε τη φανέλα του για πέντε χρόνια) έχει 93 συμμετοχές στη Σούπερ Λιγκ και 8 γκολ με τον Πανθρακικό, τον Απόλλωνα, την Καλλονή και τον Λεβαδειακό. Επίσης έχει 175 συμμετοχές και 22 γκολ στη Football league με τον Πανσερραϊκό, την Καστοριά και τα Τρίκαλα και 34 συμμετοχές στη Γ εθνική με τα Τρίκαλα και τον Εργοτέλη.

Στην ενδεκάδα της Καλλονής στη Σούπερ Λιγκ

Πανηγύρισε δύο ανόδους

Ο Χρήστος Μίνγκας πανηγύρισε άνοδο το 2010 με τα Τρίκαλα από τη Γ στη Β εθνική κατηγορία και το 2012 με τον Πανθρακικό από τη Β στη Σούπερ Λιγκ. Μάλιστα και στις δύο ανόδους είχε βάλει τη σφραγίδα του αφού ήταν από τους κορυφαίους παίκτες και με πολλές συμμετοχές (με τα Τρίαλα 26 αγώνες και 4 γκολ και με τον Πανθρακικό 26 παιχνίδια και 7 γκολ).

Πανηγυρίζοντας γκολ με την ομάδα του Απόλλωνα

Χρήστος Μίνγκας: «Να βοηθήσω την Ελπίδα»

Η επίσημη ανακοίνωση της Ελπίδας Σκουτάρεως για τη μεταγραφή του Χρήστου Μίνγκα στην ομάδα συνοδεύεται από δύο φωτογραφίες, η μία του 33χρονου παίκτη να κρατά το κασκόλ της ομάδας και η άλλη από τα εργομετρικά που περνά με τον φυσιοθεραπευτή Κώστα Σιδηρόπουλο. Η ανακοίνωση της Ελπίδας Σκουτάρεως είναι:

Με τον εργοφυσιοθεραπευτή Κώστα Σιδηρόπουλο

«Με τον καλύτερο τρόπο πάει να κλείσει τον μεταγραφικό της σχεδιασμό η Ελπίς Σκουτάρεως για το εφετινό καλοκαίρι…Τελευταίο της απόκτημα εκτός απροόπτου είναι ο έμπειρος μέσος Χρήστος Μίνγκας… Σήμερα οι πολλές συζητήσεις απέφεραν καρπούς και η μεγάλη συμφωνία έφτασε στα χέρια της ομάδας μας… Ο 33χρονος πλέον Χρήστος Μίνγκας γυρνά πίσω στην πόλη που ξεκίνησε τα πρώτα βήματα της καριέρας του τότε στον Πανσερραϊκό… Με 112 συμμετοχές στη Superleague 150 στη Football league και 22 σε Κύπελλο Ελλάδος έρχεται να προσθέσει στο ήδη πολύ μεγάλο βιογραφικό του και το δικό μας τριφύλλι…Ο ίδιος έρχεται να δώσει περισσότερη ποιότητα και εμπερία στο ήδη υπάρχον ρόστερ μετά και το πέρασμα του απο Πανσερραικό, Ιωνικό, Τρίκαλα, Πανθρακικό, Απόλλων Σμύρνης, Καλλονή, Λεβαδειακό και Εργοτέλη… Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίχτης της Ελπίς Σκουτάρεως μετά και τα εργομετρικά τεστ που πέρασε με επιτυχία στον εργοφυσιοθεραπευτή της ομάδας μας Κωστή Σιδηρόπουλο είπε «Έρχομαι με πολύ μεράκι για δουλειά ώστε να μπορέσω κι εγώ να βοηθήσω στα μέγιστα να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».

Με το κασκόλ της νέας του ομάδας
Keywords
Τυχαία Θέματα