Χρ. Κοράκης: «Δύο προτάσεις από Έλληνες για Πανσερραϊκό»

14:02 4/9/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Στα χέρια των παραγόντων του Πανσερραϊκού υπάρχουν δύο προτάσεις για την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ.

Αυτό αποκάλυψε σήμερα με δηλώσεις του στην ΕΡΤ Σερρών ο Χρήστος Κοράκης τονίζοντας ότι: «Έχουμε στα χέρια μας δύο προτάσεις από Έλληνες για να δώσουμε την ομάδα. Δεν υπάρχει ενδιαφέρον από κανέναν επιχειρηματία από την Γερμανία. Τα χρήματα που δόθηκαν στους παίκτες ήταν δικά μου και όχι από κάποιον ενδιαφερόμενο». Όσον αφορά την πρώτη περίπτωση

ο επιχειρηματίας δεν θέλει να διαρρεύσει το όνομα του αν δεν προχωρήσουν οι εξελίξεις. Ο ίδιος όμως έστειλε ανθρώπους του να παρακολουθήσουν την προπόνηση του Πανσερραϊκού (το Σάββατο και σήμερα την πρωινή προπόνηση) ενώ οι συνεργάτες του μίλησαν και με παίκτες στα αποδυτήρια. Ο δεύτερος Έλληνας επιχειρηματίας ζήτησε ραντεβού με τους Λευτέρη Ανδρέου και Χρήστο Κοράκη ενώ την προηγούμενη Τετάρτη 30 Αυγούστου είχε συναντηθεί στην Αθήνα με τους Παναγιώτη Γιαννόπουλο και Κωνσταντίνο Νικόλτσιο και θέλει να πάρει την ομάδα στα χέρια του άμεσα μαζί και με τα χρέη. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Σερρών ο δεύτερος επιχειρηματίας λέγεται Γιάννης Γεωργιόπουλος, έχει καταγωγή από το Βαλτοτόπι Σερρών, έχει εταιρεία security που δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα και ασχολείται και με άλλες επιχειρήσεις.

Φιλικό με 14 παίκτες

Παράλληλα με τις διοικητικές εξελίξεις συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας με το ρόστερ του Πανσερραϊκού να απαρτίζεται μόνο από 14 ποδοσφαιριστές και σε αυτούς να έχουν προστεθεί τρεις από την ομάδα Νέων (Μακούσης, Πέτρου, Βουδουρίδης). Αύριο αναμένεται στην Ελλάδα ο Τζέσι Λάντο Φουσού ενώ η ομάδα θα δώσει την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου το πρώτο της φιλικό παιχνίδι στο Παραλίμνιο με τον Απόλλωνα. Ο Πανσερραϊκός θα αντιμετωπίσει την Κυριακή (μάλλον στα γήπεδα της ομόνοιας) την Ελπίδα Σκουτάρεως.

Keywords
Τυχαία Θέματα