Χανιά:Αυλαία σήμερα για το ΡεΘεμνιώτικο Καρναβάλι!«Συγκάτοικοι στο όνειροCaudio)

10:55 4/2/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

«Συγκάτοικοι στο όνειρο»! Αυτό είναι το θέμα, το σύνθημα, η ουσία του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού 2017! Η πιο δυνατή καρναβαλική παρέα της χώρας, μια τεράστια, χωρίς σύνορα αγκαλιά, που μέσα της κλείνει συμμετέχοντες και επισκέπτες από όλο τον κόσμο, καλεί και φέτος όλους να ζήσουν κάτω από την ίδια στέγη, το όνειρο!

Η επίσημη έναρξη του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού θα κηρυχθεί σήμερα Σάββατο 4 Φεβρουαρίου, σε μια φαντασμαγορική τελετή! Στις 18:00 το απόγευμα, από τη Μεγάλη Πόρτα, θα ξεκινήσει η Καρναβαλική βόλτα στους δρόμους της Παλιάς Πόλης, συντροφιά με τον Βασιλιά Καρνάβαλο. Η πομπή θα

καταλήξει στην πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη. Εκεί πάνω στη σκηνή θα γίνει η καθιερωμένη «Προσφώνηση και Αντιφώνηση» του Βασιλιά Καρνάβαλου. Στις 19:30 θα πραγματοποιηθεί η κήρυξη της έναρξης του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού 2017 από τον Δήμαρχο Ρεθύμνης Γιώργη Μαρινάκη, ενώ θα ακολουθήσει η παρουσίαση της θεματικής και της αφίσας του 2017. Μια αφίσα που το δημιουργικό της υπογράφει ο Στέλιος Καλογεράκης και δημιουργήθηκε από μικρούς και μεγάλους, μέλη ομάδων. Αμέσως μετά θα γίνει η παρουσίαση των φετινών στολών των πληρωμάτων που θα λάβουν μέρος στο Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι 2017. O πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του καρναβαλιού κ. Σαμψών απο τις συχνότητες της ΕΡΤ Χανίων κάλεσε όλους τους Κρητικούς να σθμμετέχουν στήν τρελλή γιορτή και να ζήσουν όλοι μαζί το όνειρο.

Ακούστε εδώ τη συνέντευξη του κ. Σαμψών.

Keywords
Τυχαία Θέματα