Χανιά: Θεατρικές εργασίες παιδιών στο Δ. Βλησίδης (audio)

14:54 21/4/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Ολοκληρώνεται, στο τέλος του Απριλίου, ο 10ος κύκλος μαθημάτων του Παιδικού Θεατρικού Εργαστηρίου, του θεσμού που ξεκίνησε το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κρήτης το Νοέμβριο του 2007. Ο υπεύθυνος του προγράμματος Λεωνίδας Μανωλικάκης, μίλησε σήμερα στην ΕΡΤ Χανίων και αναφέρθηκε στη δεκαετή πορεία του προγράμματος και τη σημαντική επιτυχία που σημειώνει, με την πολύτιμη, όπως είπε, στήριξη του ΔΗΠΕΘΕΚ.

Λειτουργούν 6 τμήματα και συμμετέχουν παιδιά από την πρώτη δημοτικού μέχρι την Τρίτη Λυκείου. Ο Λ. Μανωλικάκης τόνισε ότι η διαδικασία της θεατρικής παιδείας, απελευθερώνει τη φαντασία των παιδιών, τους δίνει χαρά, ενώ πολλά παιδιά έχουν φτάσει να γράφουν τα δικά τους θεατρικά έργα!
Στο φετινό Πρόγραμμα Θεατρικής Παιδείας και Δράσης συμμετείχαν 150 παιδιά, ηλικίας από 6 έως 17 ετών, τα οποία έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον και ζήλο για τις γνώσεις που τους παρέχει το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κρήτης, γύρω από το θέατρο και τη ζωή.

Τα παιδιά συνεχίζουν να παρουσιάζουν τις εργασίες τους, στο Θέατρο «Δημήτρης Βλησίδης», σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:
«Παγωμένο τριαντάφυλλο» Σάββατο 22 και Κυριακή 23 Απριλίου 2017, ώρα 21:00

«Όταν οι άλλοι κοιμούνται» Σάββατο 29 και Κυριακή 30 Απριλίου, ώρα 21:00

Η είσοδος είναι ελεύθερη
Ακούστε τη συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ Χανίων ο Λ. Μανωλικάκης:

Keywords
Τυχαία Θέματα