Χανιά: Στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου, η έκθεση «Η οδική ασφάλεια μέσα από τα μάτια των παιδιών»

07:56 27/11/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Στα Χανιά, μετά το Ηράκλειο, «ταξιδεύει» από σήμερα Δευτέρα η έκθεση παιδικής ζωγραφικής «η οδική ασφάλεια μέσα από τα μάτια των παιδιών» που οργανώνει η Ελληνική Αστυνομία σε συνεργασία με τη «Συμμαχία για την Ελλάδα».

Η έκθεση θα φιλοξενηθεί στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου και τα εγκαίνια της θα πραγματοποιηθούν στις 6 το απόγευμα, παρουσία του γενικού γραμματέα Δημόσιας Τάξης Δημήτρη Αναγνωστάκη,

του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας αντιστράτηγου Κώστα Τσουβάλα και του γενικού διευθυντή της «Συμμαχία για την Ελλάδα », Γιώργου Καλούδη.

Όσοι επισκεφθούν την έκθεση θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά 214 παιδικές δημιουργίες με θέμα την οδική ασφάλεια και να παρακολουθήσουν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα κυκλοφοριακής αγωγής της Τροχαίας.

Στο Κέντρο θα υπάρχει κατάλληλα διαμορφωμένος χώρος και τα απαραίτητα υλικά ζωγραφικής για να μπορούν τα παιδιά που θα επισκεφθούν την έκθεση να ζωγραφίσουν και αυτά το δικό τους έργο.

Η έκθεσης στο Ηράκλειο από 7 έως 24 Νοεμβρίου στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία δεδομένου ότι την επισκέφθηκαν, ενημερώθηκαν και εκπαιδεύτηκαν σε θέματα οδικής ασφάλειας πάνω από 18.400 παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικοί.

Keywords
Τυχαία Θέματα