Χανιά: «Σκοτεινές διαδρομές» κατανομής χρημάτων σε ΜΜΕ καταγγέλλει σύμβουλος της αντιπολίτευσης (audio)

13:19 7/3/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Για «σκοτεινές διαδρομές» κατανομής χρημάτων από την ΚΕΠΠΕΔΗΧ –ΚΑΜ και τον Δήμο Χανίων σε μέσα ενημέρωσης των Χανίων, κάνει λόγο σε ανάρτησή της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης η δημοτική σύμβουλος, μέλος της παράταξης του Μανώλη Σκουλάκη και πρώην πρόεδρος της ΚΕΠΠΕΔΗΧ –ΚΑΜ, Νάνσυ Αγγελάκη.
Η καταγγελία αφορά την διαφημιστική προβολή των χριστουγεννιάτικων – πρωτοχρονιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Χανίων, από τις 10 Δεκεμβρίου 2016 έως τις 10 Ιανουαρίου 2017.
Σε συνέντευξή της στην ΕΡΤ Χανίων η κ. Αγγελάκη επανέλαβε τα ερωτήματά της

προς τη Δημοτική αρχή και συγκεκριμένα, «γιατί δεν υπήρχε συγκεκριμένο «μπάτζετ» για το εν λόγω διαφημιστικό πρόγραμμα», καθώς και εάν ήταν νόμιμη η πληρωμή των ΜΜΕ από τον Πρόεδρο της ΚΕΠΠΕΔΗΧ –ΚΑΜ, στις 29 Δεκεμβρίου 2016 και πριν ολοκληρωθεί το συγκεκριμένο διαφημιστικό πρόγραμμα.
Η κ. Αγγελάκη έκανε επίσης λόγο για επιλεκτικές επιχορηγήσεις αθλητικών ή πολιτιστικών Συλλόγων του Δήμου, που αποδεικνύουν –όπως υποστήριξε- την καταπάτηση της ισονομίας και της διαφάνειας, που ευαγγελίζεται η Δημοτική Αρχή.
Παράλληλα η κ. Αγγελάκη κάλεσε το Δήμαρχο Χανίων να «συνετιστεί», κατηγορώντας τον ότι ακολουθεί το συνήθη δρόμο των «πυροτεχνημάτων» και των κινήσεων αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης.

Ακούστε εδώ τη συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ Χανίων η κ. Αγγελάκη:

Keywords
Τυχαία Θέματα