Χανιά: Προχωρούν οι απαλλοτριώσεις για νέο κύτταρο της ΔΕΔΙΣΑ στο Ακρωτήρι

15:02 14/6/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Τη διαβεβαίωση ότι τις επόμενες ημέρες θα καταβληθεί ποσό 400.000 ευρώ, για την ολοκλήρωση των απαλλοτριώσεων, ώστε να προχωρήσει η ένταξη του έργου δημιουργίας νέου κυττάρου ταφής απορριμμάτων στις εγκαταστάσεις της Δ.Ε.ΔΙ.Σ.Α. στο Ακρωτήρι, έδωσε χθες ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης στον δήμαρχο Χανίων, Τάσο Βάμβουκα.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, στην συνάντηση, που έγινε στην Περιφέρεια Κρήτης, δόθηκε έμφαση στα σημαντικά έργα, όπως τον κόμβο της Σούδας, το περιβαλλοντικό έργο στον ποταμό Μορώνη, την πλατεία της Σούδας, την αναβάθμιση των υφιστάμενων αθλητικών εγκαταστάσεων στη «Μοναχή Ελιά», κ.α.
Παράλληλα, ο Δήμαρχος Χανίων εξέφρασε στον κ. Περιφερειάρχη την αναγκαιότητα αντιμετώπισης άμεσων αναγκών συμπληρωματικής λειτουργίας σχολικών μονάδων στις Δ.Ε. Ακρωτηρίου και Ν. Κυδωνίας.
Επίσης, συζητήθηκε η προώθηση των έργων, που περιλαμβάνονται στα προγράμματα Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (Β.ΑΑ.) για τα οποία ο Δήμος Χανίων έχει ήδη επιτύχει την έγκριση του ποσού των 10 εκ. ευρώ.

Ακούστε τον κ. Βάμβουκα:

Keywords
Τυχαία Θέματα