Χανιά: Διακοπή της κυκλοφορίας στην επαρχιακή οδό στο τμήμα Ζουνάκι-Ντερές

07:52 29/9/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων ανακοινώνεται ότι, προκειμένου να γίνουν οι αναγκαίες εργασίες αποκατάστασης βατότητας του οδικού τμήματος Ζουνάκι – Ντερές, είναι απαραίτητη η διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην αναφερόμενη στο θέμα επαρχιακή οδό και στη θέση «ρέμα Χάσωνα», ώστε να αποφευχθεί ο κίνδυνος ατυχημάτων.

Η διακοπή της κυκλοφορίας θα ισχύει από τη Δευτέρα 03-10-2016 και σύμφωνα με τον προγραμματισμό των εργασιών, η διακοπή της κυκλοφορίας θα διαρκέσει τριάντα μία ημέρες, έως και την Παρασκευή

04-11-2016 και να παραταθεί εφόσον δυσμενείς καιρικές συνθήκες εμποδίσουν την πρόοδο του έργου. Η ώρες λειτουργίας του εργοταξίου είναι 7:30 πμ – 3:30 μμ, αλλά η διακοπή της κυκλοφορίας θα διαρκεί όλο το 24ώρο. Η κυκλοφοριακή σύνδεση από και προς την περιοχή των οικισμών Κουντουδιανά, Ντερέ, Παππαδιανά, θα γίνεται από την επαρχιακή οδό, «Αλικιανός – Σκινές– Νέα Ρούματα». Τα Ι.Χ. και αγροτικά οχήματα θα μπορούν επικουρικά να χρησιμοποιούν παρακαμπτήρια αγροτική οδό.

Keywords
Τυχαία Θέματα