«Αξιοποιούμε τις δυνατότητες του προυπολογισμού και εξασφαλίζουμε πόρους προς όφελος των πολιτών» δηλώνει ο Τατούλης

11:20 29/11/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

«Η μόνη σταθερά είναι ότι οι προϋπολογισμοί της Περιφέρειας Πελοποννήσου εδώ και χρόνια έχουν μηδενικό έλλειμμα, κάτι το οποίο ενώ θεωρείται αυτονόητο, ποτέ δε γινότα. Αυτό αποδεικνύει το πόσο καλή δουλειά γίνεται στην Περιφέρεια», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης, κατά την ψήφιση του προϋπολογισμού του 2017.

Συγχρόνως, εξήρε την προσπάθεια της περιφερειακής αρχής, τόσο να αξιοποιεί όλες τις διαθέσιμες δυνατότητες με τον καλύτερο τρόπο, όσο και να βρίσκει νέους πόρους και να τους διαχειρίζεται με επιτυχία.
«Η Περιφέρεια Πελοποννήσου ασκεί υπεύθυνη

διοίκηση και εκμεταλλεύεται στο έπακρο τις δυνατότητες που έχει», τόνισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και σημείωσε ότι ιδιαίτερα στον προυπολογισμό δεν μπορεί να γίνει καμία υπέρβαση, καθώς δεν μπορούν να στραφούν πόροι σε άλλες κατευθύνσεις από αυτές που έχουν προδιαγραφεί.
Ο φετινός κρατικός προυπολογισμός έχει 250 εκατομμύρια ευρώ λιγότερα στους πόρους των Κοινών Αυτοτελών Πόρων για τις Περιφέρειες και γίνεται αντιληπτό ποια είναι τα προβλήματα που δημιουργούνται συνέχισε ο κ. Τατούλης.
Η στάση της αντιπολίτευσης, ιδιαίτερα της μείζονος, φέρνει τις πληγές των οικονομικών θεμάτων που αντιμετωπίζει η χώρα, η οποία προσπαθεί αδιέξοδα για αρκετά χρόνια να αντιμετωπίσει το πρόβλημά της, δήλωσε ακόμη ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, τονίζοντας ότι «είναι πολύπλευρες οι ευθύνες αυτών που προσπαθούν να χτίσουν το πολιτικό τους αφήγημα πάνω στα ερείπια της χώρας και της κοινωνίας».

φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

Keywords
Τυχαία Θέματα