Αθλητικά νέα στα…γρήγορα

09:09 23/9/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

* Στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο αγωνίζεται το απόγευμα της Κυριακής ο Αστέρας Τρίπολης.

* Για το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής στο ποδόσφαιρο, ο Παναρκαδικός φιλοξενεί την Κυριακή στην Τρίπολη τον Παναργειακό, ενώ η Δόξα Μεγαλόπολης παίζει στην Καλαμάτα κόντρα στον Τσικλητήρα Πύλου.

* Το 38ο πρωτάθλημα χάντμπολ ανδρών αρχίζει και ο Διομήδης Άργους, με τα 2 πρωταθλήματα και το 1 Τσάλεντζ Καπ, φιλοξενεί το Σάββατο, την ΑΕΚ

σ’ ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Ο αγώνας θα γίνει στο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Κίου και θα αρχίσει στις 7 το απόγευμα.

*Για 6η συνεχόμενη χρονιά, διεξάγονται αυτές τις ημέρες τα «Κολοκοτρώνεια» στο τένις. Οι αγώνες θα γίνουν στην Τρίπολη και την ευθύνη έχει η τοπική ΑΕΚ Τρίπολης.

* Η ΚΑΕ Αρκαδικός ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιάννη Διαμαντάκου για τη θέση του προπονητή της ομάδας μπάσκετ που θα παίξει στην Α2 Κατηγορία. Εν’ τω μεταξύ, βγήκαν και τα νέα εισιτήρια διαρκείας της ΚΑΕ, ενώ άμεσα θα ανακοινωθούν και οι μετεγγραφές της ομάδας.

* Περιήγηση με ποδήλατα στο Ναύπλιο θα γίνει την Κυριακή, στις 11 το πρωί, με αφορμή την Ευρωπαική Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο. Η ποδηλατοδρομία θα ξεκινήσει μπροστά απ’ το Δημαρχείο της πόλης.

* Από τις 7 έως τις 9 Οκτωβρίου, θα διεξαχθεί το «Σπέτσες Μίνι Μάραθον».

* Στις 2 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί στο Τολό Αργολίδας, αγώνας τριάθλου και διάφορες άλλες παράλληλες δράσεις.

* Ο 1ος Ημιμαραθώνιος Δρόμος Καλαμάτας » Τρέχουμε για τον τίτλο», θα γίνει απ’ το Δήμο Καλαμάτας, στις 9 Οκτωβρίου, στις 9 το πρωί. Αφετηρία και τερματισμός η προκυμαία του λιμένα. Στόχος η προώθηση της υποψηφιότητας για την διεκδίκηση της πολιτιστικής πρωτεύουσας του 2021.

* Ο γύρος της λίμνης Βουλιαγμένη, θα γίνει στο Λουτράκι Κορινθία, στις 2 Οκτωβρίου. Συγχρόνως θα διεξαχθεί και ο 3ος ημιμαραθώνιος δρόμος σύζευξης αρχαιολογικών χώρων.

* Στις 27 Σεπτεμβρίου η γίνει η διάπλευση του Ισθμού της Κορίνθου.

* Στις 27 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί ο Παλαμήδειος Δρόμος, 10 χλμ. και ο Παλαμήδειος Άθλος.

* Την επόμενη Παρασκευή και το επόμενο Σάββατο, διεξάγεται στην απόσταση Αθήνα-Σπάρτη το γνωστό Σπάρταθλον. Ο Δήμος Σπάρτης, προγραμματίζει ουκ ολίγες εκδήλωσεις για όλη την επόμενη εβδομάδα.

φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

Keywords
Τυχαία Θέματα