Αθλητικά νέα στα… γρήγορα

10:30 14/12/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Δεν θα διεξαχθούν οι επόμενες δύο αγωνιστικές στην Α2 ανδρών του μπάσκετ, αφού αρκετές ομάδες έχουν δώσει παίκτες στην Εθνική Εφήβων για το Ευρωπαικό Πρωτάθλημα της Τουρκίας. Στην Εθνική Εφήβων έχει κληθεί και ο Δημήτρης Κουρέπης του Αρκαδικού.

Σήμερα στις 3 το μεσημέρι, το παιχνίδι Παναχαική-Αιολικός για το Κύπελλου της Γ ΕΘνικής.

Σε παιχνίδι με φιλανθρωπικό σκοπό, η ομάδα επιλέκτων του ΠΣΑΠ, κέρδισε με 5-0 την Εράνη Φιλιατρών. Το παιχνίδι έγινε στο νέο στάδιο Φιλιατρών. Τα γκολ

πέτυχαν οι Γιαννακόπουλος, Φραντζέσκος, Κατσουράνης και Μπασινάς (2). Οι διοργανωτές ανακήρυξαν επίτιμους δημότες τους Γιαννακόπουλο, Κατσουράνη, Μπασινά, Νικοπολίδη και Καραγκούνη. Στο περιθώριο του αγώνα, έγιναν βραβεύσεις. Την όλη εκδήλωση στήριξε ο Δήμος Τριφυλίας.

φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου για το «Χαμόγελο του Παιδιού» διεξάγεται σήμερα στο Γύθειο Λακωνίας. Μετέχουν ομάδες της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας και των εκπαιδευτικών της Λακωνίας.

Ξεκίνησαν οι πρώτες εργασίες για δημιουργία γηπέδου ποδοσφαίρου στη δυτική Καλαμάτα, σε ιδιόκτητο χώρο του Δήμου. Το έργο είναι προυπολογσιμού 300.000 ευρώ.

Ο 4ος Καστόρειος Ορεινός Ημιμαραθώνιος Ταυγέτου θα γίνει στο Καστόρι Λακωνίας, την Κυριακή, στις 10 το πρωί. Συγχρόνως, θα γίνουν και αγώνες για παιδιά των σχολείων.

Αγώνες δρόμου σε ανώμαλο δρόμο οργανώνει το Σάββατο στην Καλαμάτα ο Μεσσηνιακός.

Στο πλαίσιο της παγκόσμιας ημέρας αναπηρίας, ο σύλλογος ΑΜΕΑργολίδας και η Περιφέρεια Πελοποννήσου, οργανώνουν εκδήλωση με θέμα «ο αθλητισμός συναντά τη μόδα». Η εκδήλωση θα γίνει την Κυριακή, στις 7 το απόγευμα στο Άργος. Θα πάρουν μέρος 15 παραολυμπιονίκες και άλλοι πρωταθλητές.

Αγώνες κατάδυσης πρόκειται να διεξαχθούν στην Τρίπολη και στο κλειστό κολυμβητήριο της πόλης.

φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

Keywords
Τυχαία Θέματα