Αθανάσιος Χατζηπαντελής: «Τώρα αρχίζουν οι εκλογές»

14:03 14/12/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Την ικανοποίηση του για το αποτέλεσμα της εσωτερικής εκλογικής διαδικασίας στο Δ.Σ. της ΕΠΣ Σερρών και τη βεβαιότητα του ότι θα κερδίσει τις εκλογές στην Ένωση εξέφρασε με σημερινές του δηλώσεις ο Αθανάσιος Χατζηπαντελής.

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΣ Σερρών μίλησε στην αθλητική εκπομπή της ΕΡΤ Σερρών για τη «νίκη» του στις εσωτερικές εκλογές στο Δ.Σ. της Ένωσης για

την ανάδειξη δύο μελών που θα εκπροσωπήσουν μαζί με τον Χριστόφορο Χριστοφορίδη την ΕΠΣ Σερρών στην έκτακτη γενική συνέλευση της ΕΠΟ. Ο κ. Χατζηπαντελής είπε:

«Για εμάς ήταν ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα, αλλά όχι νίκη. Σίγουρα, δεν διαφωνώ ότι άλλαξαν οι συσχετισμοί, αλλά έχουμε πολύ δρόμο ακόμη. Οι εκλογές τώρα αρχίζουν. Το αποτέλεσμα κάτι δείχνει, τα σωματεία μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε αλλά θέλει πολύ δουλειά. Νομίζω το περιμέναμε το αποτέλεσμα. Οι υπόλοιποι του συμβουλίου δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις. Εμείς είμαστε έξι και ενωμένοι και προσπαθούμε να είμαστε συναινετικοί σε όλους. Είναι πάντως μία τόνωση ηθικού και ψυχολογίας. Πιστεύω έχουμε την συμπαράσταση της πλειοψηφίας των σωματείων και αυτό μας ενδιαφέρει. Από το πρωί μέχρι το βράδυ τρέχουμε, κάνουμε επαφές, συζητάμε τα θέματα τους, νιώθουν πως δεν λέμε αερολογίες, για αυτό και παίρνουμε θετικά μηνύματα».

-Για το αν θα υπερψηφίσει Βαγγέλη Γραμμένο:

«Βεβαίως. Όπως όλος ο φίλαθλος κόσμος, έτσι και εμείς πιστεύουμε πως χρειάζεται στο Ελληνικό ποδόσφαιρο μία αλλαγή και ο Ευάγγελος Γραμμένος είναι ο κατάλληλος. Κάναμε πολλές κατ’ ιδίαν συζητήσεις και όσα λέει τα πιστεύουμε. Είναι σοβαρός και μετρημένος. Σου εμπνέει εμπιστοσύνη».

– Για την πρόταση του Χριστόφορου Χριστοφορίδη να γίνουν οι εκλογές της Ε.Π.Σ.Σ στις 16 Ιανουαρίου:

«Το θεωρούμε λίγο νωρίς να γίνουν 16 Ιανουαρίου όπως προτάθηκε από τον πρόεδρο, γιατί είναι ακριβώς μετά τις γιορτές, αλλά πρέπει να το συζητήσουμε στην παράταξη. Την τελική απόφαση θα την πάρει ο πρόεδρος και όχι εμείς για να δούμε αν έχουμε να αντιπροτείνουμε κάτι. Δεν θέλουμε να κοντραριστούμε. Δεν θέλουμε πάντως 16 Ιανουαρίου. Την επόμενη Τρίτη θα ξέρουμε οριστικά»

Keywords
Τυχαία Θέματα