Α.Σ. Πλάτων Σερρών: Έξι μετάλλια στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα

22:23 29/5/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Την αγωνιστική του άνοδο και την καθιέρωση του στους κορυφαίους συλλόγους μπάντμιντον στις μικρές ηλικίες επιβεβαίωσε στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ13 ο Α.Σ. Πλάτων Σερρών.

Ο Σερραϊκός σύλλογος που έφερε το μπάντμιντον και στην πόλη των Σερρών συμμετείχε στους αγώνες, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 28 Μαΐου στο «Φίλιππος Αμοιρίδης» της Ξάνθης, με 13 αθλητές με τους επτά από αυτούς να αγωνίζονται στην κατηγορία Κ11 δηλαδή στην μικρότερη κατηγορία. Κορυφαία αθλήτρια της Σερραϊκής

ομάδος ήταν η Ελένη-Μυρτώ Κωνσταντινίδου που κατέκτησε ένα ασημένιο μετάλλιο στο διπλό και ένα χάλκινο στο απλό. Το σημαντικό για τον Α.Σ. Πλάτωνα Σερρών είναι ότι σχεδόν όλοι οι μικροί αθλητές του κατάφεραν να μπούνε στο κυρίως σχήμα σε όλα τα αγωνίσματα κάτι που δείχνει την καλή δουλειά που γίνεται στο σύλλογο. Μάλιστα στο πρωτάθλημα συμμετείχαν 102 αθλητές και αθλήτριες από ολόκληρη την Ελλάδα.


Όρθιοι από δεξιά στη φωτο (μετάλλια) Ζαγγελίδης Παύλος ,Κωνσταντινίδου Ελένη-Μυρτώ, Καντζόγλου Αλέξανδρος(προπονητής) . Κάτω από δεξιά Κωνσταντινίδης Δημήτριος, Ρακιτζής Βασίλειος και Κουτσούρης Ευθύμιος.

Τα μετάλλια του συλλόγου ήταν:

Κωνσταντινίδου Ελένη-Μυρτώ 2η στο διπλό και 5η στο απλό

Κουτσούρης Ευθύμιος 3ος στο απλό και 8άδα στο διπλό
Ζαγγελίδης Παύλος 3ος στο διπλό 16άδα στο απλό
Ρακιτζής Βασίλειος 3ος στο διπλό 16άδα στο απλό

Κωνσταντινίδης Δημήτριος 3ος στο διπλό 16άδα στο απλό


Όρθιοι από δεξιά στη φωτο (ομαδική). Στάμος Βασίλειος , Ζαγγελίδης Παύλος , Κουτσούρης Ευθύμιος, Δημητριάδου Χριστίνα, Κοντού Μαρία , Τσεσμελή Αικατερίνη Κωνσταντινίδου Ελένη-Μυρτώ , Καντζόγλου Αλέξανδρος . Κάτω από δεξιά. Ρακιτζής Βασίλειος, Κουλακίδου Μαρία, Ακριτίδου Ξανθίππη, Κουτσούρη Ευαγγελία, Κουλακίδης Χρήστος και Κωνσταντινίδης Δημήτριος.

Πλασαρίσματα:

Στάμος Βασίλειος 8άδα στο διπλό 16άδα στο απλό

Κουλακίδης Χρήστος προκριματικά απλό και 32αδα στο μικτό

Κουτσούρη Ευαγγελία 32αδα στο απλό 8αδα στο διπλό

Ακριτίδου Ξανθίππη 8αδα στο διπλό και προκριματικά στο απλό

Δημητριάδου Χριστίνα 32αδα στο απλό 16αδα στο διπλό

Τσεσμελή Αικατερίνη προκριματικά απλό και 16αδα στο διπλό

Κοντού Μαρία προκριματικά απλό και 32αδα στο μικτό

Κουλακίδου Μαρία προκριματικά απλό και διπλό

Keywords
Τυχαία Θέματα