Αριστούχοι και στο… ταρτάν

20:40 22/3/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Το ταλέντο που υπάρχει στις μικρές ηλικίες στο Νομό Σερρών στον κλασικό αθλητισμό φάνηκε σήμερα στους αγώνες που έγιναν στο Δημοτικό Στάδιο «Γεώργιος Τοπτσής» για την πρώτη φάση του σχολικού πρωταθλήματος στίβου.

Στους αγώνες συμμετείχαν 450 μαθητές και μαθήτριες γυμνασίων, Λυκείων και ΕΠΑΛ της Περιφερειακής ενότητας Σερρών ενώ ταυτόχρονα πραγματοποιήθηκαν αθλοπαιδείες γυμνασίων και ΑΜΕΑ. «Το επίπεδο των αγώνων ήταν πολύ καλό ενώ είχαμε εξαιρετικές επιδόσεις σε κάποια

αγωνίσματα» είπε στην ΕΡΤ Σερρών ο υπεύθυνος των αγώνων από την Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών Σάββας Κεφαλίδης τονίζοντας ότι ο Νομός Σερρών έχει καλό αθλητισμό σε αυτές τις ηλικίες. Άλλωστε τα περισσότερα παιδιά είναι αθλητές των Σερραϊκών συλλόγων κλασικού αθλητισμού.


Στους αγώνες συμμετείχαν 450 μαθητές και μαθήτριες από ολόκληρο το Νομό Σερρών

Οι δύο πρώτοι κάθε αγωνίσματος κι αν έχουν πιάσει τα όρια θα αγωνιστούν στη δεύτερη φάση του σχολικού πρωταθλήματος που θα γίνει στις 4 Απριλίου σε Σέρρες ή Καβάλα με τη συμμετοχή μαθητών και μαθητριών από 11 Νομούς από την Πέλλα μέχρι τον Έβρο.

Ο Αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Γιάννης Λιούμπας πάντα κοντά στους αθλητές που αποτελούν το αύριο του Σερραϊκού στίβουΟ Βασίλης Παραμανίδης από το Αριστοτέλειο Εκπαιδευτήριο με τις δύο πρωταθλήτριες του στίβου Μαρίνα Ποργιοπούλου και Κατερίνα ΔελήΟ Άκης Παρασκευόπουλος και ο Σπύρος Παπαδόπουλος σημειώνουν τα ονόματα των αθλητών και τους ενημερώνουν για τους χρόνους τουςΈγραψαν ιστορία σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο οι Βασίλης Παραμανίδης και Δημήτρης ΑϊβαζίδηςΈγιναν και αγώνες ρίψεων…και φυσικά το αγώνισμα που μας δίνει μετάλλια το επί κοντώΟικογενειακό το… «μικρόβιο» του αθλητισμού για την Μαρίνα Ποργιοπούλου και την Κατερίνα Δελή, που αποτελούν το αύριο του Σερραϊκού στίβου
Keywords
Τυχαία Θέματα