Αργολικές ειδήσεις από την ΕΡΤ Τρίπολης

21:39 17/1/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Σήμερα και αύριο και ώρα 16:30, το ΔΙΕΚ Επιδαύρου, διοργανώνει διημερίδα μελισσοκομίας, στο κτήριο της σχολής, στον Αγ. Δημήτριο, με κύριο ομιλητή τον καθηγητή μελισσοκομίας του ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ κ. Θεόδωρο Πασχίδη.

* Εθελοντική αιμοδοσία θα γίνει το Σάββατο 20 Ιανουαρίου ώρα 09:00 έως 13:00, στο 1ο δημοτικό σχολείο Άργους. Η πρωτοβουλία ανήκει στην τράπεζα αίματος που συγκρότησαν οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων όλων των δημοτικών σχολείων

της πόλης του Άργους

* Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, θα κόψει ο Εμπορικός Σύλλογος Ναυπλίου, το ερχόμενο Σάββατο στις 9 μ.μ. σε ταβέρνα, στην περιοχή Πυργιώτικα.

*Ο Δήμος Άργους –Μυκηνών, διοργανώνει εκδήλωση βράβευσης μαθητών του Δήμου Άργους Μυκηνών. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού Μέγας Αλέξανδρος, το Σάββατο 20 Ιανουαρίου, στις 17:00 το απόγευμα.

* Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου και ώρα 6.30 μ.μ., ο Σύλλογος Αργείων «Ο ΔΑΝΑΟΣ», κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα, στην αίθουσα διαλέξεων του Μεγάρου του, με συναυλία βραβευμένων νέων σολίστ, σε συνεργασία με το Διεθνές Μουσικό Σωματείο ΄΄Τζίνα Μπαχάουερ ΄΄, του οποίου Πρόεδρος είναι ο Κωνσταντίνος Καράμπελας- Σγούρδας.
Θα μιλήσει ο κ. Κωνσταντίνος Π. Καράμπελας – Σγούρδας, μουσικολόγος, κριτικός μουσικής, καθηγητής ανωτέρων θεωρητικών, σύνθεσης και πιάνου.

*Ο Σύλλογος ΑΜΕΑ Νομού Αργολίδας, διοργανώνει την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Ιανουαρίου και ώρα 11:00, στο Φουγάρο του Ναυπλίου.

*Την γαλλογερμανική δραματική ταινία του Ραούλ Πεκ, «Όταν ο Μαρξ συνάντησε τον Ενγκελς» (2017), θα προβάλει ο Ανοιχτός Κοινωνικός Χώρος «Δον Κιχώτης» (Καλαμαρά 4, Άργος) την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου στις 9 μ.μ.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

σύνταξη ειδήσεων
Γιάννης Γαλανόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα