Αργολικές ειδήσεις απ’ την ΕΡΤ Τρίπολης

00:30 24/1/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

* Λόγω ασθενείας του δημάρχου Ναυπλίου, Δημ. Κωστούρου, αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα συνεδρίαση του Δ.Σ.

*Την Παρασκευή στις 8 μ.μ. , σε ξενοδοχείο του Ναυπλίου, θα γίνει η κοπή πίτας του Δήμου.

* Tην εκδήλωση κοπής πίτας, διοργανώνει η Ν.Ε Αργολίδας ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ, την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου, στις 8 μ.μ. στο κέντρο ,στη Νέα Κίο. Στην εκδήλωση, που είναι αφιερωμένη στα 3 χρόνια διακυβέρνησης της χώρας, θα μιλήσει ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ε ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ, Πάνος Ρήγας.

* Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Νέας Κίου, συνδιοργανώνει τριήμερο επιμορφωτικό σεμινάριο εκπαιδευτικών, με θέμα: «Ακραίων καιρών φαινόμενα…».
Το σεμινάριο, εντάσσεται στις επιμορφωτικές δράσεις του εθνικού θεματικού δικτύου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, που συντονίζει το ΚΠΕ Στυλίδας-Υπάτης «Κλιματικές αλλαγές-Ακραία καιρικά φαινόμενα», κομβικός συνεργάτης του οποίου είναι και το ΚΠΕ Νέας Κίου. Θα πραγματοποιηθεί στις 26, 27 και 28 Ιανουαρίου, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή. Θα περιλαμβάνει θεωρητικό και εργαστηριακό μέρος, στις εγκαταστάσεις του ΚΠΕ Νέας Κίου, καθώς και εργασίες πεδίου, στις πηγές του Ερασίνου ποταμού, στο Κεφαλάρι Άργους, στην περιοχή της Λέρνας και στην παραλία της Νέας Κίου.

* Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. του συλλόγου Δεσμοί Αίματος, στην Αργολίδα. Πρόεδρος και πάλι είναι ο Δημ. Σελλής.

* Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Περιφερειακού Τμήματος Ναυπλίου, του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, προσκαλούν όλους τους Εθελοντές (Νοσηλευτικής και Σαμαρείτες), τα μέλη και τους φίλους του, στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα ( Τετάρτη) και ώρα 5 μ.μ., στη Λέσχη Αξιωματικών Ναυπλίου.

*Τα εγκαίνια της έκθεσης «Ιωάννης Καποδίστριας: Διαδρομές στην ιστορία του», θα γίνουν την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου στις 6 μ.μ..
Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα της Δημοτικής Πινακοθήκης, στο Βουλευτικό Ναυπλίου, και τα εγκαίνια θα τελέσει ο Πρόεδρος της βουλής των Ελλήνων, κ. Νικόλαος Βούτσης.

* Τιμητική εκδήλωση βράβευσης των επιτυχόντων μαθητών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, κατά τα ακαδημαϊκά έτη 2015-16, 2016-2017, διοργανώνει ο Δήμος Επιδαύρου.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Ιανουαρίου, στο Πνευματικό κέντρο Αγίου Βασιλείου, στο Λυγουριό.
Θα πραγματοποιηθεί ομιλία από τον καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Γιώργο Γιατρομανωλάκη με θέμα: «Η παιδεία ως εθνική επένδυση».

* Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας, διοργανώνει την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του, την Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου και ώρα 6:30, το απόγευμα, στον πολυχώρο «Φουγάρο΄΄, στο Ναύπλιο.

σύνταξη ειδήσεων
Γιάννης Γαλανόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα