Αργολικές ειδήσεις απ’ την ΕΡΤ Τρίπολης

17:21 8/1/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

* Επαναληπτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Αργολίδας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου και ώρα 18:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Αργολίδας. Θέμα της συνεδρίασης η εκλογή Προέδρων των Τμημάτων του Διοικητικού Συμβουλίου, Εμπορικού και Μεταποιητικού.

*Η καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Φιλόπτωχου ταμείου — Συσσιτίου, τον Ιερού ναού Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου και ώρα 6 μ.μ. στο ξενοδοχείο «ΑΜΑΑΙΑ». Την κοπή πίτας τον συσσιτίου, Θα ευλογήσει ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αργολίδος

κ. κ. Νεκτάριος. Θα προηγηθεί ομιλία από τον » Άγγελο των φυλακισμένων Πανσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Γερβάσιο Ραπτόπουλο, με θέμα : «Η δύναμη της Αγάπης».
Στην συνέχεια θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα από το Μουσικό Σχολείο Αργολίδας.

* Ο Εορτασμός της 196ης επετείου της Α΄ Εθνικής Συνέλευσης των Ελλήνων, στη Νέα Επίδαυρο, θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 13 και 14 Ιανουαρίου .Τις εκδηλώσεις διοργανώνουν η Βουλή των Ελλήνων , η Περιφέρεια Πελοποννήσου και ο Δήμος Επιδαύρου.

*Ο Δήμος Ναυπλίου, ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Αργολίδας και οι Εκδόσεις Πατάκη, παρουσιάζουν το βιβλίο της κ. Μαρίας Ευθυμίου (σε συνεργασία με τον κ. Μάκη Προβατά) «Μόνο λίγα χιλιόμετρα, Ιστορίες για την Ιστορία». Η παρουσίαση θα γίνει το Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 6 μ.μ. στο Βουλευτικό.
Το βιβλίο παρουσιάζουν ο κ. Κωνσταντίνος Χελιώτης, Πρόεδρος του Ναυπλιακού Ιδρύματος Ιωάννης Καποδίστριας και ο κ. Νικόλαος Μπουμπάρης, Πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλολόγων Αργολίδας. Μαζί τους θα είναι και οι συγγραφείς.

* Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι πρόβες του νέου έργου που ανεβάζει στο Ναύπλιο το θεατρικό σχήμα ΄΄Προσκήνιο΄΄. Είναι η κωμωδία του Χρήστου Γιαννακόπουλου ΄΄Τι σου λείπει..? ΄΄ που σκηνοθετεί η Άννα Φόνσου.

TΟ 1o Σύστημα Προσκόπων Άργους, πραγματοποίησε εκδήλωση για την κοπή της πίτας του 2018.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 6 Ιανουαρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων «Μέγας Αλέξανδρος» στο Άργος. Στα πλαίσια της εκδήλωσης 1o Σύστημα Προσκόπων και οι παλαιοί πρόσκοποι του Άργους τίμησαν τον Δήμαρχο Άργους- Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο για όσα έχει προσφέρει στους προσκόπους της πόλης. .
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι και πολλοί φίλοι του προσκοπισμού.

σύνταξη ειδήσεων
Γιάννης Γαλανόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα