Απόρρητη έκθεση για «ντροπιαστικές συμπεριφορές» του Ντ. Τραμπ

11:38 11/1/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Νέα εμπλοκή για τον Ντόναλντ Τραμπ με τη Ρωσία. Σύμφωνα με ξένα ΜΜΕ, η ρωσική πλευρά διαθέτει πληροφορίες για τον νέο-εκλεγέντα πρόεδρο των ΗΠΑ από ιδιαίτερες προσωπικές του στιγμές, οι οποίες εάν διαρρεύσουν θα φέρουν τον Ντ. Τραμπ σε δύσκολη θέση. Στη δισέλιδη έκθεση υπάρχουν αναφορές και για οικονομικές του δραστηριότητες.

Η απάντηση του νέου προέδρου ήρθε μέσω twitter

στο οποίο έκανε λόγο για ψεύτικες ειδήσεις και κυνήγι μαγισσών.

FAKE NEWS – A TOTAL POLITICAL WITCH HUNT!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) January 11, 2017

Μετά την παραδοχή ανώτερου στελέχους της ομάδας του εκλεγμένου προέδρου ότι ο Ντ. Τράμπ έχει αποδεχθεί την εμπλοκή της Μόσχας στην παραβίαση των ηλεκτρονικών συστημάτων κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του 2016, αυτή τη φορά η ύπαρξη πληροφοριών σχετικά με συμπεριφορές του αμερικανού πρόεδρου στη Μόσχα, έχουν γίνει αντικείμενο πολλών δημοσιεύματων στην Αμερική.

Όπως αναφέρει το CNN, οι πληροφορίες προήλθαν από βρετανική πηγή και συγκεκριμένα από πρώην πράκτορα και συμπεριλαμβάνονται στην 35σέλιδη έκθεση των μυστικών υπηρεσιών για τις ρωσικές κυβερνο-επιθέσεις κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Ο ιστότοπος buzzfeed, δημοσίευσε έκθεση υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για τον επίμαχο φάκελο και η οποία περιλαμβάνει αναφορά για ντροπιαστική συμπεριφορά του Ντόναλντ Τραμπ στο πέρασμα των χρόνων με αποτέλεσμα να μπορούν να τον εκβιάσουν αν το θέλήσουν.

Όπως είναι αναμενόμενο, οι μυστικές υπηρεσίες βρίσκονται σε κατάσταση συναγερμού έχοντας ήδη ενημερώσει τόσο τον Ντ. Τραμπ, όσο και τον Μπ. Ομπάμα καθώς και στελέχη του Κογκρέσου.

Με ενδιαφέρον αναμένεται η ομιλία του Ντόναλντ Τραμπ η οποία ήταν προγραμματισμένη για σήμερα Τετάρτη και θα αφορούσε την αποχώρησή του από τις επιχειρήσεις του προκειμένου να επικεντρωθεί στη διακυβέρνηση της χώρας.

Πηγή: CNN, BBC, buzzfeed, businessinsider

Keywords
Τυχαία Θέματα