Απόλλων Παραλιμνίου: Θωράκισε την άμυνα και με Μαυρομάτη

01:50 29/8/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Παίκτης του Απόλλωνα Παραλιμνίου είναι ο 30χρονος αμυντικός Παναγιώτης Μαυρομάτης.

Ο Καβαλιώτης στόπερ αναμένεται να ενισχύσει με την εμπειρία του την αμυντική γραμμή των περσινών πρωταθλητών του 1ου ομίλου της Γ εθνικής αφού με την παρουσία και των Μερεσιώτη, Δέντσα και Κουτζαβασίλη ο Παύλος Δημητρίου θα έχει περισσότερες λύσεις στα χέρια του.

Ο Παναγιώτης Μαυρομάτης γεννήθηκε στις 18.05.1988 και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στο Βυζάντιο Κοκκινοχώματος. Το καλοκαίρι του 2007 πήρε μετεγγραφή στον ΑΟΚ

αλλά δεν πήρε χρόνο συμμετοχής και τον Ιανουάριο του 2008 μετακόμισε με μορφή δανεισμού στον Ορφέα Ελευθερούπολης. Το καλοκαίρι του 2008 επέστρεψε στο Κοκκινόχωμα όπου αγωνίστηκε για άλλα δύο χρόνια στην Α1 ΕΠΣ Καβάλας και στη συνέχεια μετακόμισε στον Άρη Ακροποτάμου, με τον οποίο την σεζόν 2010-2011 κατέκτησε το νταμπλ στην ΕΠΣ Καβάλας και την άνοδο στη Δ’ Εθνική κατηγορία.

Ο Μαυρομάτης αγωνίστηκε για ακόμη έξι μήνες στον Ακροπόταμο στον 1ο όμιλο της Δ’ Εθνικής και τον Ιανουάριο του 2012 πήγε στον Ορφέα με τον οποίο πανηγύρισε τον τίτλο του Κυπελλούχου ΕΠΣ Καβάλας (με αντίπαλο την προηγούμενη ομάδα του) και κατέκτησε την 3η θέση στον 1ο όμιλο της Δ’ Εθνικής. Επέστρεψε μετά από έξι μήνες στο Βυζάντιο το οποίο βοήθησε για να παραμείνει στην κατηγορία και να πανηγυρίσει άνοδο στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ο Καβαλιώτης αμυντικός αγωνίζεται από το 2015 στον Αετό Ορφανού με την οποίο κέρδισε άνοδο στη Γ εθνική και στο περσινό πρωτάθλημα φόρεσε τη φανέλα του σε 21 παιχνίδια στα οποία σε όλα ήταν βασικός. Ο Απόλλων Παραλιμνίου ανακοίνωσε τη μεταγραφή του αφήνοντας παράθυρο και για άλλες μεταγραφές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλωνα Παραλιμνίου:

«Καλωσορίζουμε τον Παναγιώτη Μαυρομάτη στην ομάδα μας!! Θα βοηθήσει με την εμπειρία του ο 30χρονος ποδοσφαιριστής στην αμυντική λειτουργία της ομάδας μας, μιας και αγωνίζεται στη θέση του στόπερ!! Καλή αρχή παλλίκαρε με υγεία!!!

Υ.Γ. Ο πρόεδρος ακόμα δεν έχει τελειώσει».

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα