Απόλλων Παραλιμνίου: Ο νόμος του Γαϊδαρτζή

20:30 9/12/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Στην κορυφή της βαθμολογίας του πρώτου ομίλου της Γ εθνικής κατηγορίας παρέμεινε για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική ο Απόλλων Παραλιμνίου κερδίζοντας με 2-0 τον Μέγα Αλέξανδρο Ξηροποτάμου.

Αυτή ήταν και η τρίτη συνεχόμενη νίκη για τον Απόλλωνα που είχε πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Γαϊδαρτζή. Ο 33χρονος επιθετικός πέτυχε και τα δύο γκολ της αναμέτρησης βάζοντας την εκτελεστική του σφραγίδα στο παιχνίδι. Με αυτά τα δύο γκολ ο Δημήτρης

Γαϊδαρτζής έφτασε τα εννέα τέρματα στο φετινό πρωτάθλημα και τα 81 στα 188 παιχνίδια που αγωνίστηκε στη Γ εθνική κατηγορία με τη φανέλα οχτώ ομάδων (ΠΑΟΝΕ, Οδυσσέας Αναγέννησης, Ηράκλεια, Δόξα Κρανούλας, Εθνικός Σιδηροκάστου, Πανσερραϊκός, Δόξα Δράμας και Απόλλων Παραλιμνίου).

Τα 81 γκολ στη Γ εθνική έφτασε ο Δημήτρης Γαϊδαρτζής

Γράφει ιστορία

Ο Δημήτρης Γαϊδαρτζής είναι από τους εν ενεργεία παίκτες στη Γ εθνική, δεύτερος σκόρερ όλων των εποχών με 81 τέρματα. Πρώτος είναι ο επίσης 33χρονος Δημήτρης Βέρμπης του Αιγάλεω με 90 γκολ. Πάντως ο Σερραίος επιθετικός είναι πρώτος σκόρερ στη Γ εθνική με τη νέα της μορφή από το 2013 μέχρι και φέτος.

Οι αρχηγοί Τάκας (Παραλιμνίου) και Κιουμουρτζής (Ξηροποτάμου) με τους διαιτητές Δραγάτη, Σκούτα και Κωστόγλου

Ένα σε κάθε ημίχρονο

Οι πρωτοπόροι του 1ου ομίλου της Γ εθνικής άνοιξαν το σκορ με ένα γκολ που το έχουμε δει πολλές φορές στα παιχνίδια της ομάδας. Στο 34ο μετά από εξαιρετική σέντρα του Μάλαμα Λιάρα από τα δεξιά, ο Δημήτρης Γαϊδαρτζής πήδηξε πιο ψηλά από όλους και με καρφωτή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο αριστερό παραθυράκι της εστίας του Κιουμουρτζή (1-0). Ο Απόλλωνας θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο γκολ στο 38ο σε ένα δυνατό σουτ του Γιάννη Ναλμπάντη αλλά ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων με το ένα χέρι και με εντυπωσιακό τρόπο απομάκρυνε σε κόρνερ. Στο 54ο ο Δημήτρης Γαϊδαρτζής με εύστοχή εκτέλεση πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 2-0 (το κέρδισε ο ίδιος σε ανατροπή του από τον Γκαρακλίδη). Ο Ξηροπόταμος που έδειξε καλά στοιχεία είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Γιώργο Μπερούκα στο 73ο αλλά αν και βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Στέφανο Γουναρίδη αστόχησε στέλνοντας τη μπάλα άουτ.

Καλή ευκαιρία έχασε στο 70ο ο Σάκης Μουτεσίδης

Απόλλων Παραλιμνίου (Δημητρίου): Γουναρίδης, Λιάρας, Τάκας, Κουτζαβασίλης, Δέντσας, Μερεσιώτης, Τριανταφύλλου (85ο Μεταλλίδης), Μουτεσίδης (76ο Φιλέντας), Γαϊδαρτζής (85ο Κουλτσιάκης), Ναλμπάντης, Τάντιτς (58ο Τσομαχασβίλι).

Ο Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου

Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου (Λευκόπουλος):Κιουμουρτζής, Κεχαγιάς, Κονταξής, Γκαρακλίδης, Βραμέντσαλης, Βουτσινάς, Δημητριάδης (58ο Παπίτσας), Κυσσίδης (46ο Καραγκιοζίδης), Αμαραντίδης (46ο Πετρόπουλος), Κουμπρόγλου, Μπερούκας.

Ευχαριστούμε τη Χριστίνα Γεωργιάδου για τις φωτογραφίες

Keywords
Τυχαία Θέματα