Απόδραση με… τρίποντο για τον Απόλλων Σμύρνης από το Αγρίνιο (video)

19:38 19/12/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Σπουδαίο «διπλό» πέτυχε ο Απόλλων Σμύρνης κερδίζοντας στο Αγρίνιο τον Παναιτωλικό με 1-0 στο ματς με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 13ης αγωνιστικής στη Super League. Το μοναδικό γκολ του ματς πέτυχε ο Φερνάντεθ στο 37’.

Η «ελαφρά ταξιαρχία» έκανε άλμα στη βαθμολογία με αυτή τη νίκη, καθώς έφτασε στους 12 βαθμούς, ενώ έχει και παιχνίδι λιγότερο.

Λίγες οι καλές στιγμές στο πρώτο μέρος, με τον Βέργο

να πλασάρει άουτ σε τετ α τετ, ενώ δέκα λεπτά αργότερα (37’) ο Απόλλωνας στη πρώτη του ευκαιρία βρήκε δίχτυα. Ο Ιωαννίδης γύρισε στον Φερνάντεθ που από κοντά σκόραρε για το 0-1.

Ο Παναιτωλικός πίεσε στο δεύτερο μέρος και στο 52’ ο Λισγάρας πρόλαβε τον Μάζουρεκ πριν σουτάρει από καλή θέση, ενώ στο 57’ ο Βέργος έκανε κεφαλιά αλλά απέκρουσε ο Βέρχουλστ. Στο 73’ ο Μεντόσα βρήκε δίχτυα για τον Παναιτωλικό το γκολ όμως μετά τη χρήση του VAR ακυρώθηκε. Η τελευταία ευκαιρία των γηπεδούχων ήταν στο 90’ αλλά ο Ταχάρ σούταρε ψηλά άουτ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιώργος Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μεντίνα – Ιωαννίδης, Φατιόν, Βέρχουλστ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Κνετ, Μεντίνα (88΄ Ρεζά), Λιάβας, Κωνσταντόπουλος, Βάντερσον, Τσιγγάρας (87΄ Περέιρα), Ντίας, Ντουάρτε (71΄ Μεντόσα), Αριγίμπι (54΄ Γιάκολις), Μάζουρεκ (54΄ Ταχάρ), Βέργος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιώργος Παράσχος): Βέρχουλστ, Μπαξεβανίδης, Ντομίνγκες, Λισγάρας, Χουχούμης, Φατιόν, Σλίβκα, Μπεντινέλι (81΄ Μουνιέ), Κολ (90΄ Μπρούτσιτς), Φερνάντεθ (64΄ Τσιλούλης), Ιωαννίδης (63΄ Ντάουντα).

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα