Από το Λονδίνο στο Αιτωλικό !!!

14:25 25/1/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Η 30χρονη Μαριάννα Νικολογιάννη και ο σύζυγος της , ο Πολ από την Αγγλία , άφησαν το Λονδίνο και ήρθαν στο Αιτωλικό !!!

Με σπουδές Στατιστικής στην Ελλάδα και Υποκριτικής στο London International School of performing , γνωρίζει το σύντροφο της και ταυτόχρονα προσπαθεί να βρει κάποια δουλειά για να μπορέσει να ζήσει ! Ανάμεσα σε πρόβες και στη καντίνα με ελληνικό φαγητό

που καταφέρνει να ανοίξει στο Λονδίνο , και ενώ οι δουλειές δεν πήγαιναν και τόσο καλά , παίρνει τη μεγάλη απόφαση ! Πλάνο δεν υπήρχε και ήταν μεγάλο το ρίσκο , ωστόσο το πήραν .

Επιστροφή στα πάτρια εδάφη ! Αγοράζουν 200 πρόβατα και η αρχή γίνεται . Η κτηνοτροφική μονάδα εδώ και δύο χρόνια «πάει ρολόι» …. «Δόξα τω Θεώ» , μας λέει ! Αν τότε μου έλεγε κάποιος, πως θα γύριζα στο χωριό μου και το επάγγελμα μου θα ήταν η εκτροφή προβάτων , θα τον χαρακτήριζα τρελό !

Η γενιά μου , είπε σήμερα στην ΕΡΤ Πάτρας , είναι παιδιά που τα περισσότερα έχουν σπουδάσει . Ωστόσο , δεν θα πρέπει να φοβούνται , πρέπει να δοκιμάζουν νέα πράγματα , και τέτοια που να τους ευχαριστούν ! Σημασία έχει να περνάμε ουσιαστικά καλά, χρησιμοποιώντας τις γνώσεις μας στους τομείς που η χώρα μας το έχει ανάγκη,γιατί μόνο έτσι μπορεί να πάει μπροστά !

Η Μαριάννα μπορεί να έχει αφιερωθεί στα ζώα , δεν εγκαταλείπει όμως και το θέατρο. Δύο φορές τη βδομάδα διδάσκει την τέχνη της σε ενήλικες στον Πολιτιστικό Σύλλογο Αιτωλικού .

Σύνταξη : Αθανασία Σταμοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα