Απ. Παραλιμνίου: Μόνος τρίτος με… περσινή πορεία

00:31 4/3/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Την ενδέκατη φετινή του νίκη πέτυχε ο Απόλλων Παραλιμνίου που κέρδισε με σκορ 3-1 την Α.Ε. Καλαμπακίου για την 21η αγωνιστική της Γ εθνικής.

Η ομάδα του Παύλου Δημητρίου είναι αήττητη στα τελευταία οχτώ παιχνίδια της με έξι νίκες και δύο ισοπαλίες και βρίσκεται πλέον μόνη 3η στη βαθμολογία του ομίλου. Η πορεία του δευτέρου γύρου είναι πορεία πρωταθλητισμού και θυμίζει την περσινή που έδωσε και τον τίτλο. Αντίπαλος του Απόλλωνα μια ομάδα που ήθελε τη νίκη για να εκμεταλλευτεί την αφαίρεση βαθμών από τον Κεραυνό Πέρνης και να βρεθεί πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Κεφαλιά
του Σιψή ελάχιστα άουτ

Ο Απόλλωνας είχε την κατοχή της μπάλας κι έχασε ευκαιρίες με τους Βασίλη Τάκα, Παναγιώτη Σιψή, Κώστα Τριανταφύλλου και Κώστα Μερεσιώτη.

Οι φιλοξενούμενοι ανοίγουν το σκορ

Το δεύτερο ημίχρονο είχε έντονες συγκινήσεις σε διάστημα μισής ώρας. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 47ο με σουτ του Σάββα Σαββίδη(0-1). Αυτό «αφύπνισε» τους γηπεδούχους που πήραν ξανά τα ηνία του αγώνα και ανέβασαν την πίεση τους προς την εστία των Δραμινών. Ο Σάκης Μουτεσίδης στο 61ο με κοντινή προβολή ισοφάρισε σε 1-1.

Ο Σάκης Μουτεσίδης επιστρέφει στα γκολ και ισοφαρίζει σε 1-1

Στο 70o ο ο Κώστας Μερεσιώτης έκανε το 2-1 μετά από εκτέλεση φάουλ του Τάκα.

Ο Ντιαλό πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του το 3-1

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 86ο ο Αμπνουλαγιέ Ντιαλό (3-1).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ( Παύλος Δημητρίου): Σαββίδης, Δ. Τριανταφύλλου (56ο Diallo), Τάκας, Μερεσιώτης, Δέντσας, Κ. Τριανταφύλλου, Λιάρας, Νικολαίδης, Σιψής(61ο Ζυγκερίδης), Μουτεσίδης (83ο Τοπάλ) , Τσαούσης (77ο Μεταλλίδης)

Α.Ε. ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ ( Φιλίππου Σπύρος): Κελετζής, Κασαπίδης, Θεοδοσιάδης, Κλογκέρι, Μίτρε, Βασιλειάδης, Τζιβανάκης, Στάικος, Σαββίδης, Κωνσταντινίδης, Παυλίδης.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα