Απ. Παραλιμνίου: Είπε «αντίο» στην άνοδο, εκτός αν…

23:28 13/5/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Την τρίτη του ήττα στα μπαράζ ανόδου στη Football league γνώρισε ο Απόλλων Παραλιμνίου που έχασε 1-0 στην έδρα του από τον Νέο Ποδοσφαιρικό Σύλλογο Βόλου.

Με αυτήν την ήττα ο Απόλλων είπε «αντίο» στη 2η θέση (στην πρώτη βρίσκεται ο Ηρακλής) αλλά θα διεκδικήσει την 3η θέση που υπό προϋποθέσεις (αν ομάδες που προβιβαστούν δεν μπορούν να δημιουργήσουν ΠΑΕ ή αν υπάρξουν αποχωρήσεις από τη Football league) μπορεί να οδηγήσει στην άνοδο. Στο σημερινό παιχνίδι οι πρωταθλητές

του 1ου ομίλου «φοβήθηκαν» περισσότερο από ότι έπρεπε τον αντίπαλο τους που με την ποιότητα των παικτών που έχει όμως εμφανίστηκε ανώτερος από τους Σερραίους.

Ο Βόλος ήταν από το πρώτο λεπτό κυρίαρχος του αγώνα, έχασε πολλές ευκαιρίες (16ο Ηλιόπουλος, 18ο και 19ο Μελισσόπουλος, 33ο, 34ο και 35ο Πίτου Γκαρσία και 44ο Μάντζης) ενώ άνοιξε το σκορ στο 42ο όταν μετά από λάθος του Γουναρίδη (που στα περισσότερα παιχνίδια ήταν από τους κορυφαίους της ομάδας του) ο Ηλιόπουλος τροφοδότησε τον Ραφαήλ Μελισσόπουλο που με σουτ έκανε το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Απόλλων απείλησε μία φορά με εκτέλεση φάουλ του Σάκη Μουτεσίδη αλλά δεν έδειξε ότι μπορεί να δημιουργήσει ευκαιρίες και να ισοφαρίσει τους φιλοξενούμενους. Μάλιστα το έργο για τους Σερραίους έγινε δυσκολότερο με δύο αναγκαστικές αλλαγές των Μερεσιώτη και Γουναρίδη ενώ στο 87ο αποβλήθηκε με δύο κίτρινες ο Βασίλης Τάκας.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ: Γουναρίδης(67ο λ.τ Σαββίδης), Πολυζωίδης, Μερεσιώτης(65ο Τσομαχασβίλι), Λαβιδάς, Τάκας, Τριανταφύλλου, Μεταλλίδης(58ο Δέντσας), Μουτεσίδης, Λιάρας, Τάντιτς(46ο Ρούμπος), Γαϊδαρτζής

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ: Μπουργάνης, Ντεντάκης, Καμπαγέρο, Δημόπουλος, Γκαλίτσιος, Μελισσόπουλος(79ο Πιαστόπουλος), Ουνγιαλίδης, Πίτου Γκαρσία, Ηλιόπουλος(90ο Ντόσης), Πέντα, Μάντζης(92ο Ζέρης)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δραγούσης(Κιλκίς), ΒΟΗΘΟΙ: Δημητριάδης (Θράκης), Τζιότζιος (Θράκη

Ο χρηματοδότης του Απόλλωνα Παραλιμνίου Γιάννης Τυχάλας με τον Δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ-ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ 0-1

ΗΡΑΚΛΗΣ-ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ 2-1

ΗΡΑΚΛΗΣ 12(7-1)ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ 9(4-2)ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ1(0-3)ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ 1(1-6)

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ(20/5)

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ

Φωτογραφίες: serressport.gr

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα