Αντρέ Πάους: Είναι τιμή να είμαι προπονητής στην ΑΕΛ

21:28 3/4/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Ευτυχισμένος και χαρούμενος εμφανίστηκε ο νέος προπονητής της ΑΕΛ Αντρέ Πάους, που χαρακτήρισε ιδιαίτερη τιμή που αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία των «Βυσσινί» κατά τη διάρκεια της παρουσία του από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξη Κούγια. Ο νέος τεχνικός της ΑΕΛ είχε την ευκαιρία σήμερα το πρωί να πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση και

να γνωριστεί με τους ποδοσφαιριστές και τους συνεργάτες του και καταστρώσει στα σχέδια του για την σημαντική αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης στο AEL FC ARENA όπου ξεναγήθηκε και δήλωσε εντυπωσιασμένος.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του νέου προπονητή της ΑΕΛ έχουν ως εξής :

«Είμαι ευτυχισμένος και ευγνώμων που είμαι προπονητής στην ΑΕΛ. Είναι τιμή να είμαι προπονητής σε αυτό το κλαμπ που πήρε το πρωτάθλημα το 1988 και δύο φορές το Κύπελλο Ελλάδας.

Ελπίζω να καταλάβω το κλαμπ και να γνωρίσω τους παίκτες. Ο κύριος στόχος είναι να παραμείνουμε στη Σούπερ Λιγκ αυτή την περίοδο. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και έχουμε πολλά να κάνουμε. Όχι μόνο φέτος αλλά και την επόμενη σεζόν.

Άκουσα και το πλάνο του προέδρου και ελπίζω να βοηθήσω στην ανάπτυξη αυτού του πλάνου. Ο σκοπός είναι να αναπτύξω το σωματείο, την ομάδα. Και την ομάδα την ίδια και τους παίκτες ατομικά. Πρέπει να αναπτύξουμε ατομικά τους παίκτες. Αυτό βοηθά πολύ την ομάδα.

Πρέπει να φτάσουμε σε υψηλό επίπεδο. Και στο τέλος της ημέρας αυτό είναι καλό για την ομάδα, τους παίκτες, τον πρόεδρου τους οπαδούς και εμένα τον ίδιο. Πρέπει να συνεργαζόμαστε σαν πραγματική ομάδα και να το πετύχουμε αυτό και ελπίζω να κερδίσω το πρώτο μου παιχνίδι μεθαύριο.

Αμέσως μετά δέχθηκε ερωτήσεις δημοσιογράφων.

Για τους συνεργάτες του τόνισε:

Πιθανό γι’ αυτή την ομάδα να παραμείνουμε έτσι και θα αξιολογήσω τη διαδικασία και θα μιλήσω με τον πρόεδρο.

Σχετικά με την παραμονή της ΑΕΛ στην κατηγορία είπε:

Έχω την ίδια εντύπωση με τον πρόεδρο. Δεν έχει σημασία το προηγούμενο αλλά το επόμενο πάντα. Πάντα κοιτάμε το επόμενο για να πετύχουμε σε αυτό.

Για το σύστημα που του αρέσει να παίζει επεσήμανε:

Είμαι ένας επιθετικός προπονητής, μου αρέσει το ελκυστικό ποδόσφαιρο. Το ποδόσφαιρο από πίσω, η πίεση ψηλά. Είμαι όμως και πραγματιστής. Αλλά θα πρέπει να είμαστε ρεαλιστές και να προσδιορίζω τους στόχους. Βήμα-βήμα, σιγά-σιγά θα φτάσουμε εκεί που πρέπει και τώρα είναι πολύ δύσκολο γιατί φτάνουμε στο τέλος της σεζόν. Ακόμα δεν καταφέραμε να μείνουμε και μαθηματικά στη Σούπερ Λιγκ. Αν το καταφέρουμε και παραμείνουμε στη Σούπερ Λιγκ και την επόμενη σεζόν τότε θα μπορέσετε να δείτε τι μπορώ να βάλω στην ομάδα. Θέλω να περάσω το προσωπικό μου όραμα και να το μεταφέρω στην ομάδα. Να παίζουμε πιο γρήγορα. Αυτό είναι το προσωπικό μου όραμα.

Για τον χθεσινό αγώνα της ΑΕΛ με τον ΠΑΟΚ δήλωσε :

Είμαι έκπληκτος γιατί είδα ένα όμορφο και νέο γήπεδο. Θεωρώ πως στο χθεσινό παιχνίδι όλοι έπαιξαν όσο μπορούσαν. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος στο πρώτο μισό αλλά αν εστιάσουμε στο δεύτερο ημίχρονο δικαιούμασταν τον ένα πόντο τουλάχιστον. Ήταν άτυχη μέρα για μας. Παίξαμε καλά. Ήταν κρίμα που δεν πήραμε ένα πόντο.

Για τον λόγο που ήρθε στην ομάδα σχολίασε:

Το πρώτο κομμάτι ήταν ότι μιλήσαμε με τον πρόεδρο που εκείνη την περίοδο δεν είχε προπονητή. Μετά είχα στη σκέψη να έρθω εδώ και να αναλύσω τα δεδομένα και την επόμενη χρονιά για να στηθεί καλύτερα.

Για τις φιλοδοξίες του με την ΑΕΛ υποστήριξε:

Θέλω να ξεκινήσω σε αυτή την ιστορική ομάδα. Να καταφέρω όλους τους στόχους που έχουμε. Δεν με ενδιαφέρει το επόμενο βήμα. Έχω εστιάσει στην δουλειά μου εδώ. Είναι πολύ σημαντικό ότι όλοι πρέπει να απολαμβάνουν το ποδόσφαιρο. Ειδικά ότι πρέπει οι παίκτες να απολαμβάνουν αυτό που κάνουν

Για τις αλλαγές στην ΑΕΛ τόνισε:

Έχω δει τους παίκτες. Έχω σχέδια. Πρώτα πρέπει να μιλήσω εσωτερικά με την ομάδα. Πρέπει πρώτα να μιλήσω με την διοίκηση και στη συνέχεια να το εξωτερικεύσω».

Keywords
Τυχαία Θέματα