Αντ.Κασσιμάτης: Πολιτικό κεφάλαιο ο Στ.Κοντονής – Θα επανεκλεγεί βουλευτής

13:38 31/8/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Ο συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ στη Ζάκυνθο Αντώνης Κασσιμάτης, μιλώντας εχθές στην ΕΡΤ Ζακύνθου, αναφέρθηκε στον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, θεωρώντας ότι ο πρωθυπουργός της χώρας Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελούν τον βασικό πυλώνα γύρω από τον οποίο συσπειρώνονται

ευρύτερες πολιτικές δυνάμεις, από το χώρο της κεντροαριστεράς και της κεντροδεξιάς. Η συσπείρωση, αυτή, συμπλήρωσε ο κ. Κασσιμάτης, έχει περάσει και στη λαϊκή συνείδηση καθόσον παρατηρείται και στις συγκεντρώσεις του ΣΥΡΙΖΑ.

Η περίοδος μετά τα μνημόνια, είναι μια νέα αρχή, που σηματοδοτεί, μεταξύ άλλων, την ύπαρξη ελεγκτικών μηχανισμών, την επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων εργασίας και τη δίκαιη ανάπτυξη, τόνισε. Με την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια, υπάρχουν νέες ευκαιρίες για αναπτυξιακό σχεδιασμό, χωρίς ανισότητες, πρόσθεσε.

Πολιτικό κεφάλαιο ιδιαίτερα σημαντικό για το νησί μας, τη χώρα και την κυβέρνηση χαρακτήρισε-στη συνέχεια- τον βουλευτή Ζακύνθου και πρώην υπουργό Δικαιοσύνης, Σταύρο Κοντονή, με σταθερή πορεία στο χώρο της αριστεράς, μιλώντας για έναν μαχόμενο δικηγόρο και πολιτικό, αναφέροντας με βεβαιότητα ότι θα είναι και πάλι, όχι μόνος υποψήφιος, αλλά και πως θα επανεκλεγεί τοπικός βουλευτής, έχοντας αποδείξει από το 2012, ότι μπορεί να προσφέρει πολλά ακόμα.

Υποστήριξε, επίσης, την άποψη ότι το πρόσωπο του κ. Κοντονή, παρά την δυσάρεστη έκπληξη που αποτέλεσε για πολλούς, η έξοδός του, από το νέο κυβερνητικό σχήμα, θα αξιοποιηθεί ακόμα καλύτερα στο πλαίσιο της μετα-μνημονιακής εποχής που βρίσκεται πλέον η Ελλάδα.

Τέλος, ο κ.Κασσιμάτης, δεν θέλησε να αναφερθεί στη φημολογούμενη μετάθεση του λιμενάρχη Ζακύνθου Νίκου Κοκκάλα, σε άλλη περιοχή, ενώ σε σχετική ερώτηση, όσον αφορά τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Ζακύνθου Διονύσιο Καρδιανό-«Μπούκιο», ο οποίος κάνει λόγο για κομματική δίωξη, είπε ότι ο καθένας κρίνεται από την ιστορία.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα