Αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ ο Γιάννης Λιούμπας

21:10 26/1/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Ο Γιάννης Λιούμπας είναι από σήμερα ο τρίτος αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ.

Ο Σερραίος παράγοντας επιλέχτηκε για αυτήν την τιμητική και σημαντική θέση μετά την αναδιάρθρωση που έγινε στην πιο ιστορική ομοσπονδία της χώρας μας (η πρώτη που ιδρύθηκε στην Ελλάδα) ύστερα από τον χαμό του Γιάννη Σταματόπουλου. Στη διάρκεια της συνεδρίασης του Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ

έγινε η απαραίτητη αναδιάρθρωση, προκειμένου να καλυφθούν οι θέσεις που κατείχε ο μέχρι πρότινος Α΄ αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή πριν από περίπου 20 ημέρες. Τρίτος αντιπρόεδρος επιλέχθηκε ο Γιάννης Λιούμπας, ενώ τη θέση του Α΄αντιπροέδρου ανέλαβε ο Παναγιώτης Δημάκος και της Β΄αντιπροέδρου η Ξένια Αργειτάκη. Ο Σπύρος Καλοζούμης ήταν ο πρώτος αναπληρωματικός στις εκλογές του Οκτωβρίου κι έτσι είναι εκείνος που μπαίνει στο συμβούλιο, αναλαμβάνοντας παράλληλα και χρέη εφόρου. Στη διάρκεια του συμβουλίου αποφασίσθηκε επίσης πως νέος πρόεδρος τη οργανωτικής επιτροπής του Μαραθωνίου Αθήνας – θέση την οποία επίσης κατείχε ο Γιάννης Σταματόπουλος – θα είναι ο Παναγιώτης Δημάκος.

Ιδιαίτερα αγαπητός στους αθλητές των Εθνικών ομάδων στίβου είναι ο Σερραίος παράγοντας

Η τοποθέτηση του Γιάννη Λιούμπα στη θέση του αντιπροέδρου ενισχύσει την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης την οποία υπηρέτησε με επιτυχία για πολλά χρόνια αλλά και τον Σερραϊκό κλασικό αθλητισμό με τον Γιάννη Λιούμπα να αποτελεί έναν από τους στυλοβάτες του. Ο Σερραίος παράγοντας δήλωσε με αφορμή τη νέα του θέση: «Ευχαριστώ την οικογένεια του ΣΕΓΑΣ για την τιμή να οριστώ Γ’ αντιπρόεδρος, ευχαριστώ όλους τους φίλους για τις ευχές τους . Ελπίζω να υπηρετήσω τον κλασσικό αθλητισμό με την αξιοσύνη, την πραότητα και καλοσύνη του φίλου που μας λείπει».

Keywords
Τυχαία Θέματα