Αντιπρόεδρος στη Β εθνική ο Παναγιώτης Γιαννόπουλος

21:15 14/2/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Α΄ Αντιπρόεδρος στη Football league είναι από σήμερα ο Παναγιώτης Γιαννόπουλος.

Ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ Πανσερραϊκός στη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος της Football league εξελέγη Α΄ Αντιπρόεδρος με τον Λεωνίδα Λεουτσάκο (Αχαρναϊκός) να εκλέγεται στη θέση του προέδρου και τον Χρήστο Δημόπουλο στη θέση του Β΄ Αντιπροέδρου. Η ανακοίνωση της Football league

είναι η ακόλουθη:

«Κατά την σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της Football League ελήφθησαν οι παρακάτω αποφάσεις:

1. Εξελέγη νέος Πρόεδρος του Δ.Σ. ο κ. Λεωνίδας Λεουτσάκος (ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ) με Α’ Αντιπρόεδρο τον κ. Παναγιώτη Γιαννόπουλο (ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ) και Β’ Αντιπρόεδρο τον κ. Χρήστο Δημόπουλο (ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ).

2. Το Δ.Σ. εξουσιοδότησε τον κ. Πρόεδρο να προχωρήσει στην αναμόρφωση των πινάκων παρατηρητών και οικονομικής επιστασίας και σύντομα θα προσδιοριστούν τα σχετικά σεμινάρια εκπαίδευσης».

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Πανσερραϊκός Κωνσταντίνος Νικόλτσιος τελικά δεν υπέβαλε υποψηφιότητα για τη θέση του Προέδρου, η Σερραϊκή ΠΑΕ όμως εκπροσωπείτε στο προεδρείο της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος από τον Παναγιώτη Γιαννόπουλο που αυτή τη στιγμή είναι ο πιο έμπειρος παράγοντας σε Σούπερ Λίγκ και Football league αφού ασχολείται εδώ και πολλές δεκαετίες με τα διοικητικά του ποδοσφαίρου προσφέροντας για πολλά χρόνια πολύτιμες υπηρεσίες στις διοικήσεις του Πανσερραϊκού ως εκπρόσωπος του συλλόγου στην Αθήνα.

Φωτογραφία: eurokinissi.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα