Αντιπαράθεση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για το Μητρώο Πολιτικών Στελεχών

17:58 10/2/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Να σταματήσει να ασχολείται με τις ζωές των άλλων και να αποχωρήσει μια ώρα αρχύτερα από την εξουσία καλεί η ΝΔ το ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή ερώτηση 38 βουλευτών του, που αμφισβητούσαν την ασφάλεια και την προστασία των προσωπικών δεδομένων του μητρώου Πολιτικών Στελεχών του κόμματος. Από την πλευρά του ο ΣΥΡΙΖΑ, με δελτίο Τύπου κάνει λόγο για «ομολογία ενοχής»

και τονίζει ότι η αρμόδια Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ανακοίνωσε ήδη τη διενέργεια έρευνας.

Όταν στον ΣΥΡΙΖΑ η ανευθυνότητα, η προχειρότητα και οι μικροκομματικές λογικές συναντιούνται με τις ιδεοληψίες και τη μανιώδη δίψα για εξουσία, προκύπτουν εκτρώματα» υπογραμμίζουν στην ΝΔ και καταγγέλλουν προσπάθεια συκοφαντίας της καινοτόμου πρωτοβουλίας του Κυριάκου Μητσοτάκη για άνοιγμα στην κοινωνία και απευθείας πρόσβαση των πολιτών στη κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μέσα από το Μητρώο Πολιτικών Στελεχών.

Η απάντηση της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν συνιστά απλώς ομολογία σοβαρών παραβάσεων της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων, αλλά απόδειξη ότι οι παραβάσεις αυτές έγιναν από τη Νέα Δημοκρατία εν γνώσει του παράνομου χαρακτήρα τους«, τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση του.

Όσο, όμως, και να ενοχλούνται στον ΣΥΡΙΖΑ, η Νέα Δημοκρατία θα συνεχίσει να αυξάνει την επιρροή της στην κοινωνία, απάντησε η Πειραιώς με ανακοίνωσή της.

Πηγή: ΕΡΤ
Φωτογραφία: Eurokinissi

Keywords
Τυχαία Θέματα