Άντεξε ένα ημίχρονο η Δόξα Μεγαλόπολης

12:03 13/10/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Ένα ημίχρονο «άντεξε» η Δόξα Μεγαλόπολης την πίεση της Παναχαϊκής στο παιχνίδι που έγινε στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο και ολοκλήρωσε την 5η αγωνιστική. Η Αχαϊκή ομάδα άνοιξε το σκορ στο 53΄ στη συνέχεια δεν είχε πρόβλημα να σημειώσει άλλα δυο τέρματα και να «πατήσει» την κορυφή στον 3ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής.

Το σκορ άνοιξε στο 53΄ μετά από σουτ του Σιαλμά μέσα από την περιοχή που αρχικά βρήκε το δοκάρι και κατόπιν τα δίχτυα του Μακρυωνίτη (1-0).

Το 2-0 έγινε στο 72΄ με προβολή του Λυμπέρη Στεργίδη και το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Ελευθεριάδης στο 81΄ με σουτ

στην κίνηση από μπαλιά του Φωτάκη, που έγραψε το τελικό 3-0.

Οι «Αρκάδες» απείλησαν στο 60΄ όταν ο Δ. Λυμπερόπουλος βρέθηκε μόνος του απέναντι στον Βρονταρά, που ήταν εκτός θέσης, αλλά έκανε κακό κοντρόλ και έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει το παιχνίδι.

Παναχαϊκή (Σ. Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Βλάχος, Λαμπρόπουλος, Γκίνο, Μακρυδημήτρης, Λουμπαρδέας, Ελευθεριάδης, Φωτάκης, Πολυχρόνης (55′ Στεργίδης), Μαστραντωνάκης (83′ Κωνσταντακόπουλος), Σιαλμάς (71′ Μωραϊτης).

Δόξα Μεγαλόπολης (Β. Κούβαλης): Μακρυωνίτης, Αθανασιάδης (64′ Πρίκας), Παναγιωτόπουλος, Νάνος, Βασιλείου, Αντώνακας (83′ Πέππα Όργκεστ), Δρόσος, Κατσαρός, Μαναριώτης, Λυμπερόπουλος Ν. (82′ Πέππα Γκεντιάν), Λυμπερόπουλος Δ.

Keywords
Τυχαία Θέματα