Ανώμαλη προσγείωση. «Διδακτική» ήττα για Πανσερραϊκό

21:56 2/10/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Την ήττα με σκορ 2-1 γνώρισε ο Πανσερραϊκός από το Νέστο Χρυσούπολης σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών.

Μια ήττα που προσγείωσε…. ανώμαλα τα «λιοντάρια» μετά τα θετικά αποτελέσματα στα προηγούμενα φιλικά παιχνίδια. Μια ήττα που πρέπει να γίνει μάθημα στους «κόκκινους» και να διορθώσουν γρήγορα τα αδύνατα τους σημεία πριν και όποτε ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Football league.

Ο διαιτητής Γιάννης Παπουτσής με τους αρχηγούς των ομάδων

Βέβαια η Σερραϊκή ομάδα έχει κάποια ελαφρυντικά για την σημερινή ήττα αλλά σίγουρα μια ήττα από μια ομάδα Γ εθνικής είναι πλήγμα στο γόητρο του Συλλόγου. Ελαφρυντικά όπως η απουσία βασικών παικτών από την ενδεκάδα για διάφορους λόγους (Μέλκας, Ιωαννίδης, Παπατζίκος, Ρούτσης, Κάκκο) αλλά και η μη ετοιμότητα του Άντονι Ντουμπρέ που δείχνει ότι του λείπουν παιχνίδια τα τελευταία χρόνια και η αναφορά γίνεται στο Γάλλο τερματοφύλακα του Πανσερραϊκού αφού έχει την ευθύνη των δύο τερμάτων του Νέστου στο δεύτερο ημίχρονο (ιδιαίτερα του πρώτου με τη μπάλα να φεύγει μέσα από τα χέρια του).

Ο Στέργιος Τσιμίκας άνοιξε το σκορ

Ήττα με ανατροπή

Ο Πανσερραϊκός προηγήθηκε 1-0 του Νέστου Χρυσούπολης, όμως γνώρισε την ήττα με σκορ 2-1, «πληρώνοντας» το πολύ κακό δεύτερο ημίχρονο.

Το φιλμ του αγώνα:

7ο Σουτ του Τσιμίκα άουτ

11ο Σουτ του Τσούτση, ο Κυφωνίδης μπλόκαρε την μπάλα.

21ο ΓΚΟΛ Σουτ του Στέργιου Τσιμίκα και 1-0

38ο Σέντρα του Τσουβαλτσίδη, άστοχη κεφαλιά του Γκατσέσα άουτ.

50ο Εκτέλεση κόρνερ του Τσιμίκα, κεφαλιά του Γκατσέσα ο Κυφωνίδης μπλόκαρε την μπάλα.

Η μπάλα περνά μέσα από τα χέρια του Γάλλου τερματοφύλακα και 1-1

52ο ΓΚΟΛ Σέντρα του Μιχαλάκη, κεφαλιά του Στέργιου Λάσπατζη, ο Ντουμπρέ πήγε να μπλοκάρει την μπάλα, αυτή γλίστρησε μέσα από τα χέρια του και 1-1.

56ο Σε αντεπίθεση του Νέστου, ο Ταξιάρχης Μιχαλάκης με ψηλοκρεμαστό σουτ «κρέμασε» τον Ντουμπρέ κι έκανε το 1-2.

59ο Ο Μιχαλάκης τετ α τετ με τον Ντουμπρέ, αυτή τη φορά ο Γάλλος μπλόκαρε την μπάλα.

77ο Σουτ του Τάντιτς, η μπάλα πέρασε άουτ δίπλα από το αριστερό δοκάρι της αντίπαλης εστίας.

79ο Σουτ του Τσιμίκα άουτ.

88ο Σέντρα του Κανούλα από τα δεξιά, προβολή του Βοσκόπουλου η μπάλα στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Νέστου.

Ο Παναγιώτης Κελεσίδης στις εξέδρες του Δημοτικού γηπέδου Σερρών

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Ντουπρέ, Τσουβαλτσίδης (80ο Στέβιτς), Τσομαχασβίλι, Βοσκόπουλος,Καψάλης, Σιάκκας (73ο Παναγιωτίδης), Τσιμίκας, Χατζηδημητρίου, Τσούτσης (70ο Κανούλας), Μαφουτά, Γκατσέσα (65′ Τάντιτς).

Προβληματισμένος ο Παναγιώτης Διλμπέρης

Παναγιώτης Διλμπέρης: «Συγνώμη από τους φιλάθλους»

Διδακτική χαρακτήρισε την ήττα από το Νέστο ο Παναγιώτης Διλμπέρης. Ο 42χρονος προπονητής είπε: «Είναι μια ήττα η οποία «πληγώνει» τον δικό μας εγωισμό και τον εγωισμό των φιλάθλων και θα πρέπει να τους ζητήσουμε συγγνώμη γι αυτό, υποσχόμενοι ότι θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά να μην επαναληφθεί κάτι τέτοιο. Είναι ποδόσφαιρο όμως, συμβαίνουν και αυτά και είναι καλύτερα που συνέβη τώρα παρά να συμβεί κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Ήταν ένα παιχνίδι άκρως διδακτικό για εμάς και χωρίζεται σε δύο ημίχρονα. Στο α’ μέρος έχει ακολουθηθεί το αγωνιστικό πλάνο και δεν απειληθήκαμε από τον αντίπαλο, έχοντας την πλήρη κυριαρχία και πιστέψαμε ότι αυτή θα είναι και η μορφή του δευτέρου ημιχρόνου. Έτσι λοιπόν χάσαμε πολύ τη συγκέντρωσή μας στο δεύτερο ημίχρονο και τη συνοχή μας στον άξονα, δεχθήκαμε κόντρα επιθέσεις και στις δύο πιο επικίνδυνες από αυτές και λόγω στιγμιαίων λαθών δεχθήκαμε δύο γκολ από μια ομάδα η οποία είναι πολύ δουλεμένη. Πρέπει να καταλάβουν τα παιδιά ότι πολλές φορές θα τις συναντήσουμε αυτές τις καταστάσεις σε τέτοια ματς και θα πρέπει να λειτουργήσουμε διαφορετικά».

Ευχαριστούμε για τις φωτογραφίες τον Χρήστο Πλακιά (Ανεξάρτητος)

Keywords
Τυχαία Θέματα