‘Ανοιξαν τα Τέμπη -Κλείνουν Αθηνών- Κορίνθου και Κορίνθου-Πατρών

17:26 5/2/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Στη Λάρισα, άνοιξαν μετά τις 16.30 τα Τέμπη, ενώ κλειστή επ’ αόριστον παραμένει η εθνική οδός στον κόμβο της Νίκαιας στο ρεύμα προς Αθήνα και στον Πλατύκαμπο στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.
Παράλληλα, συνεχίζεται ο αποκλεισμός στο τελωνείο των Ευζώνων και στα Πράσινα Φανάρια. Επίσης, αγρότες ανακοίνωσαν ότι θα κλείσουν την εθνική Αντιρρίου-Ιωαννίνων στον κόμβο

του Κεφαλοβρύσου από τις 7 έως τις 9 το βράδυ, την Αθηνών-Κορίνθου στο ύψος του Κιάτου από τις 5 ως τις 7 το απόγευμα, και την Κορίνθου-Πατρών στο ύψος του Αιγίου από τις 6.30 έως τις 9.30.

Από τις 6 ως τις 9 ο σημερινός αποκλεισμός στην εθνική οδό Λάρισας – Κοζάνης, ενώ από αύριο θα είναι κλειστή για τέσσερις ώρες, στο πλαίσιο της κλιμάκωσης των κινητοποιήσεων.

Κλειστή εως τις 4 το απόγευμα ήταν η εθνική οδός στο ύψος των Τεμπών, καθώς αγρότες απο το μπλόκο της Νίκαιας με τρακτέρ και αγροτικά αυτοκίνητα, πραγματοποίησαν συλλαλητήριο διαμαρτυρίας.

Ττην ερχόμενη Τρίτη 7/2, στις 12 το μεσημέρι, οι αγρότες προχωρούν σε νέα συνάντηση της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων Ελλάδας στη Νίκαια, όταν και θα αποφασιστεί εάν θα ζητήσουν συνάντηση με τον πρωθυπουργό.

Στη Θεσσαλονίκη, συνεχίζεται ο αποκλεισμός στο τελωνείο των Ευζώνων και στα Πράσινα Φανάρια, ενώ αγρότες από μπλόκα της Κεντρικής Μακεδονίας προτίθενται να καταθέσουν αύριο γραπτώς αίτημα για συνάντηση με τον πρωθυπουργό.

Αποκλείστηκε συμβολικά και η σιδηροδρομική γραμμή στο σταθμό της Ειδομένης ενώ, συνεχίζεται ο αποκλεισμός 6 – 8 στα διόδια των Μαλγάρων.

ΠΗΓΗ:ΕΡΤ-Περιφερειακοί Σταθμοί,ΑΜΠΕ,
Σχετική είδηση:Με νέα μπλόκα οι αγρότες ενισχύουν τις κινητοποιήσεις τους (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα