Ανδρέας Λαυδαριάς :» Ήμασταν καλύτεροι και δικαιούμασταν να κερδίσουμε»

20:54 18/11/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Ικανοποιημένος από τη νίκη της ΑΕΛ εμφανίστηκε ο βοηθός του Ηλία Φυντάνη, Ανδρέας Λαυδαριάς, οποίος έκανε δηλώσεις για τον σημερινό αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη συνέντευξη τύπου καθώς ο τεχνικός της ΑΕΛ αισθάνθηκε μια αδιαθεσία με τη λήξη του αγώνα και αποχώρησε από το γήπεδο.
Από την άλλη πλευρά ο Κροάτης προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης Ζόραν Βούλιτς έδωσε συγχαρητήρια στην ΑΕΛ για τη νίκη

και επεσήμανε πως δίκαιο αποτέλεσμα μα βάση την εικόνα του αγώνα θα ήταν η ισοπαλία. Αναλυτικά οι δηλώσεις των δυο προπονητών έχουν ως εξής:
Ανδρέας Λαυδαριάς (βοηθός προπονητή ΑΕΛ): «Ο κόουτς αισθάνθηκε μία αδιαθεσία και γι’αυτό δεν είναι παρών. Ζητάει συγγνώμη γι’αυτό. Σχετικά με το παιχνίδι ήμασταν πολύ καλύτεροι σε όλο το ματς και δικαιούμασταν να κερδίσουμε. Θα μπορούσαμε να βάλουμε πιο γρήγορα τα γκολ, καθώς χάσαμε τρεις-τέσσερις ευκαιρίες που θα μπορούσαν να τελειώσουν με ευτυχή κατάληξη, αλλά ήμασταν άτυχοι. Όσο περνούσε η ώρα αυτό μας γέμισε με πίεση και άγχος. Αυτό συμβαίνει στο ποδόσφαιρο και δυσκολεύει τις καταστάσεις. Πιστεύω όμως πως στο τέλος επιβραβευτήκαμε με το γκολ και μπορούμε να προχωρήσουμε ακόμα καλύτερα για τη συνέχεια. Να παίρνουμε τις νίκες κι αν μπορούμε να παρουσιάζουμε και καλό ποδόσφαιρο».
Σε ερώτηση γιατί η ΑΕΛ σκοράρει στο τέλος είπε: «Εμείς το καιρό που βρισκόμαστε εδώ πιστεύω πως η ομάδα αγωνίζεται πάρα πολύ καλά και θα μπορούσαμε σήμερα να τελειώσουμε κάποιες φάσεις νωρίτερα. Δυστυχώς δεν έγινε, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Το τελικό αποτέλεσμα είναι αυτό που έχει σημασία αυτές τις στιγμές».


Ζόραν Βούλιτς (προπονητής Απόλλων Σμύρνης): «Θεωρώ πως η ισοπαλία θα ήταν το δικαιότερο αποτέλεσμα, παρόλα αυτά εμείς κοιτάμε τη συνέχεια. Ήταν ένα ματς και θα προσπαθήσουμε τώρα να κερδίσουμε το επόμενο. Εμείς από την πλευρά μας όμως πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στην ΑΕΛ για τη σημερινή της νίκη…».

Keywords
Τυχαία Θέματα