Αμφίπολη : Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Αμφίπολης

08:58 29/7/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Με συναυλία με τους Βασίλη Παπακωσταντίνου και Γιάννη Ζουγανέλη, το Σάββατο 30 Ιουλίου, συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του φεστιβάλ Αμφίπολης.

Το Σάββατο 8 Αυγούστου θα δοθεί συναυλία με τους Πασχάλη Τόνιο και Γρηγόρη Βαλτινό. Συμμετέχουν στο τραγούδι οι : Χριστίνα Παπαδοπούλου, Ιωάννα Γιαννοπούλου, Πανδώρα Καμπούρη και η νεανική χορωδία του Ωδείου Σερρών, του Βασίλη Ταπέ.

Την Κυριακή 7 Αυγούστου , θα δοθεί θεατρική παράσταση με το έργο « Το στραβόξυλον» του Δημήτρη Ψαθά που ανεβάζει ο σύλλογος Ποντίων Σταυρούπολης, σε συνεργασία με την Εύξεινο Λέσχη

Παγγαίου.

Την Τρίτη 9 Αυγούστου η θεατρική ομάδα Μεσολακιάς παρουσιάζει το αντιπολεμικό έργο του Αριστοφάνη « Κάτω από τον Τύμβο», σε σκηνοθεσία Κυριακής Συροπούλου.

Πέμπτη 11 Αυγούστου, θα δοθεί παράσταση με το έργο « Πλούτος» του Αριστοφάνη με τους Γιώργο Κιμούλη, Γιάννη Μπέζο, Πέτρο Φιλιππίδη, Τάσο Γιαννόπουλο και Αλπέρτο Φάϊς.

Πέμπτη 18 Αυγούστου θα δοθεί παράσταση με τους « Τρωάδες» του Ευριπίδη, από την θεατρική ομάδα του Ν. Πετριτσίου.

Παρασκευή 19 Αυγούστου, η θεατρική ομάδα Ν. Ζίχνης θα παρουσιάσει το έργο του Μαϊκλ Φρέιν « Το σώσε».

Την Κυριακή 21 Αυγούστου θα δοθεί θεατρική παράσταση από την θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Ν. Σουλίου με το έργο « Το παράπονο του Οδυσσέα».

Keywords
Τυχαία Θέματα