Αλκαζάρ: 65 στρέμματα χριστουγεννιάτικης διασκέδασης

12:26 23/10/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Προχωρούν με γοργούς ρυθμούς οι διαδικασίες προκειμένου η Λάρισα, μετά από αρκετά χρόνια απουσίας, να «παίξει» δυνατά στο γήπεδο της χριστουγεννιάτικης διασκέδασης για όλους.

Όπως είπε στην ΕΡΤ Λάρισας ο Παναγιώτης Νταής, αντιδήμαρχος Οικονομίας και Ανάπτυξης του δ.Λαρισαίων «ο πρωταρχικός σκοπός είναι όλοι μας μικροί και μεγάλοι να περάσουμε καλά. Θέλαμε να προσφέρουμε αυτή τη δυνατότητα στους λαρισαίους αλλά και σε όσους μας επισκεφθούν, να μπορέσουν να διασκεδάσουν

πιο οργανωμένα και με πειρισσότερες επιλογές από ότι τα προηγούμενα χρόνια. Ήδη τρέχουν οι σχετικοί διαγωνισμοί. Και από μόνο του το γεγονός ότι επιλέξαμε το πάρκο Αλκαζάρ για να στήσουμε το χριστουγεννιάτικο σκηνικό, ένα πάρκο υπέροχο, έκτασης 65 στρεμμάτων, που πολλοί λαρισαίοι το ξεχνούν και δεν το απολαμβάνουν, καθιστά το εγχείρημα μοναδικό»

Σύμφωνα με τον κ.Νταή, η περιήγηση στον μαγικό κόσμο των Χριστουγέννων θα αρχίζει από τα σκαλιά του πάρκου Αλκαζάρ και θα τερματίζει στο πάρκινγκ κοντά στο κολυμβητήριο. Στη διαδρομή θα υπάρχουν δέντρα, φωτάκια, σπιτάκια, μουσικές σκηνές, θεατρικές σηνές, κουκλοθέατρο, παραμυθούπολη, παγοδρόμιο, καρουσέλ, λούνα παρκ και πολλές ακόμη εκπλήξεις! Εκτός από τα παιχνίδια του λούνα πάρκ, όλες οι άλλες δράσεις θα είναι δωρεάν.

Ερωτηθείς για την κριτική που ενδεχομένως δεχθεί ο δήμος περί σπατάλης εν μέσω κρίσης, ο κ.Νταής απάντησε ότι ο δήμος οφείλει στους δημότες να είναι ανταποδοτικός και αυτός είναι ένας καλός τρόπος.
Τόνισε, δε, ότι στόχος του εγχειρήματος είναι και το γεγονός να μπει η Λάρισα στον χάρτη της Ελλάδας με τους χριστουγεννιάτικους προορισμούς ώστε να υπάρξει και τουρισμός στην πόλη.

Keywords
Τυχαία Θέματα